Cannibal Corpse

ja lichno preferiram eru dok je Chris Barnes bio u tom bendu, Corpsegrinder mi em peva nekako navijachki em piskara detinjaste textove dok Barnes ima nadljudski growl! I u svakom sluchaju kad chujem Gallery Of Suicide, Sentenced To Burn, Devoured By Vermin, F*cked With A Knife, Hammer Smashed Face, Stripped Raped and Strangled padnem u sevdah :)

Што се текстова тиче, Барнс је сигурно бољи, тј. његови текстови су доста бруталнији, болеснији и оригиналнији... Има дара за писање ствари од којих се стварно преврће желудац, тешко ко може у томе да му парира. Што се вокала тиче, Барнс је мало бољи, мада ту су негде...

Barnes je daleko bolji pevac,ovaj Corpsegrinder se samo dere,a lik izgleda kao ona lutka na naduvavanje sto se j...
A sto se tice tekstova ovog benda,meni su smesni.
haha1-1.jpg

Barnes je daleko bolji pevac,ovaj Corpsegrinder se samo dere,a lik izgleda kao ona lutka na naduvavanje sto se j...
A sto se tice tekstova ovog benda,meni su smesni.
[/IMG]
nebo i zemlja koliko je korpsgrajnder bolji pevac...tj.vristac...barns je raspalo americko drogirano govedo...dok je korpsgrajnder isto to samo sto bolje peva...peva ko slavuj...da,tekstovi su moronski...

Nema, moram ja dovesti Uroša na ovaj forum.
Da se uključi u raspravu o....ovome. Niko više ne može da ga sluša kad krene da...ako se to može tako nazvati-peva.
Btw, pesma Stripped, Raped and Strangled ...Nisam je slušala, ali je sam naslov...huh. :D

Back