Cane Selmanović "mercedesom" udario dve devojčice na pešačkom prelazu u Prokuplju

Tomic Toma

Iskusan
Poruka
5.808
CANE SELMANOVIĆ IZ PROKUPLJA
ON JE POLOMIO NOGE DEVOJČICAMA: Izmislio filmsku priču, policajci ga poslali u pritvor!
08.12.2014.

raauxk.jpg

Pošto je izazvao nesreću Selmanović je zaustavio vozilo i sačekao policiju koja je ustanovila da nema vozačku dozvolu.

Cane Selmanović, koji je u subotu "mercedesom" udario dve devojčice u Prokuplju i polomio im noge, smislio je suludu priču u koju ni malo dete ne bi poverovalo.

Selmanović se posle udesa prebacio na mesto suvozača i rekao policiji da nije vozio on već neko kome je hteo da proda auto, pa ga je ovaj probao, a nakon nesreće pobegao s lica mesta.

Prokupačka policija saopštava da se Cane kretao u pravcu Niša, pa je usled brzine kojom je vozio na pešačkom prelazu udario petnaestogodišnje M.A. i I. B. dok su prelazile ulicu. Pošto je izazvao nesreću Selmanović je zaustavio vozilo i sačekao policiju koja je ustanovila da nema vozačku dozvolu.

73nvy0.jpg

Obe devojčice su zadobile teške telesne povrede, M.A. prelom lobanje, a I.B. prelom potkolenice i obe su prebačene u niški Klinički centar na dalje lečenje. Njihovo stanje je stabilno.

9gd34l.jpg

Iako mu je isteklo policijsko zadržavanje, Tužilaštvo je dalo nalog da se produži pritvor Selmanoviću zbog uticaja na svedoke.

http://www.kurir.rs/crna-hronika/on...policajci-ga-poslali-u-pritvor-clanak-1632510

Eto ni za ovog dripca ne sme da se napiše ko je i šta je! Dokle ćemo više da ćutimo i trpimo?! :rtfm:

Ime i slika govore sve.

A ja bi mu da sam na mestu tih roditelja polupala lobanju i potkolenice

I "dripac" govori nešto !
I baraba....

- - - - - - - - - -

Svasta,deluje mi da je cigan,sto znaci da nece odgovarati,tako da mozete temu da zatvorite glat.

Šta ima da ti deluje ?
Mandov par ekselans !

Ne...
Isto je. Mitrović, Cvijić, Milićev(Divac) i koji sve još....
Ja bih sama sudila onima koji moje dete povrede. A tek da ne govorim o tome ako bi ga ubili.

Ako imas drugo, dobices ponudu koju neces odbiti...

PS - Da, zaista...sta je sa Pinkijem Juniorom ? Ubio je onu devojku i ... ?

...
Eto ni za ovog dripca ne sme da se napiše ko je i šta je! Dokle ćemo više da ćutimo i trpimo?!

Sad će tebi mod iz Lade da zatvori lepo temu,
kao što je i meni o dilerima narkotika.
Nemaš dokaze, baćo moj !

A i da je ovaj osuđen
i leži u ćorki,
odakle ti pravo da ga blatiš ?

On leži u zatvoru svoju kaznu,
a ne ti i takvi da ga kažnjavaju
pričajući o njemu po Netu !

Ključ ! :evil:

bas je dobra zvaka

Sećaš se pokojnog Borisa Petkova ?
Zgazi on namrtvo devojku u Kaluđerici.
Na sudu se vadio da je izbegavajući da zgazi saobraćajca - naleteo na nju !

Za tako dobro vađenje ga je čak i njegov advokat, sećam se, pohvalio !
( mada mi to ni do danas nije jasno !? Biće da nije bio advokat nego tužilac ! ;))

Sećaš se pokojnog Borisa Petkova ?
Zgazi on namrtvo devojku u Kaluđerici.
Na sudu se vadio da je izbegavajući da zgazi saobraćajca - naleteo na nju !

Za tako dobro vađenje ga je čak i njegov advokat, sećam se, pohvalio !
( mada mi to ni do danas nije jasno !? Biće da nije bio advokat nego tužilac ! ;))

da, istina. policija ga je zaustavljala, on nije teo da stane, oni ga poujure....

Back