Cancun

vucko45

Početnik
Poruka
5
Poceh da zivim u Cancunu i zasad trazim posao. Vrlo je tesko jer sad pored engleskog skoro svi traze spanski i sad evo me bubam kuci kao lud. Interesuje me da li ima nekog naseg ovde da mogu da se posavetujem sta kako gde.
Hvala unaped

Pa nemamo svi vile na jukatanu i nismo svi pevaci i pevaljke tako da moramo da se snalazimo za posao...i kao sto rekoh na pocetku ove teme treba mi neko ko ce da mi pomogne nekim savetom a ne neko ko ce da lupeta gluposti :rtfm:

:QUOTE=Moderna Pevacica;16050849]Ma, on nije za to. Mozda da cuva ovce u Ciuaui, samo da ga ne pojede cupakabra, mozda nesto i nauci.[/QUOTE]

A ti poznajes ovoga lika? Pa znas da li je za nesto ili ne!?? Znas li koliko je ljudi, nasih ili stranaca doslo u spansko govorno podrucje( Dominikana,Meksiko, Panama, Cile...) bez znanja i jedne reci na spanskom, ali su imali i volju i zelju da nauce i evo ih jos uvek ovde , zive , rade , mnogi od njih su jako uspesni u svom poslu, a nisu cuvali ovce , mada je i to za ljude , zasto da ne.
Zato , ne vredjaj , i ne budi tako ohola i prepotentna, steti lepoti

POznajem tog lika veoma dobro. Znam profil ljudi sa ovog podrucja, koji su prepotentni i nadmeni, a u stvari, razmazeni i nesposobni, koji hoce da se njima prilagodjava ceo svet.

Pa neko nadmen i prepotentan , ne bi trazio savet , bar ja tako mislim, jer nadmeni i prepotentni, misle da sve znaju i da sve mogu sami, ali mozda si u pravu, jer svako svoju felu najbolje prepozna, pa posto rece da ga jako dobro poznajes ...ostatak zakljuci sama. Ja poznajem jako dobro samo ljude koji su se borili i izborili i dokazali , a za sveznalice , evo sad po prvi put gubim vreme na ovom forumu,

cancun1.jpg

Back