Canak, vucic i parivodic na studiu b

Nije mi bila namera a i to nije bila neka tajna ni pre ove teme, spominjalo se u jednoj dugoj raspavi pre jedno deset dana ;)

Samo likujem što sam propustila ovakve tri veličine. Kad mi je Parivodić u ovoj družini omiljeni onda ti je sve jasno šta mislim o preostaloj dvojici.

P.S. Kakav je bio Vučić, da li je opet nešto lagao? :D

Nije mi bila namera a i to nije bila neka tajna ni pre ove teme, spominjalo se u jednoj dugoj raspavi pre jedno deset dana ;)

Samo likujem što sam propustila ovakve tri veličine. Kad mi je Parivodić u ovoj družini omiljeni onda ti je sve jasno šta mislim o preostaloj dvojici.

P.S. Kakav je bio Vučić, da li je opet nešto lagao? :D

Нисам гледала,
ретко гледам ТВ.

А Вучић,.
........па њега сам се одавно "нагледала и наслушала".
Шта он има ново да каже,...једино,
ако опет Шеки не прети Томи убиством или..
да ће следећи скок да изведе са Ајфелове куле,
кад преживи онај, ......ономад ....што обећа!

.

Jedina stvar za koju sam oduvek bio siguran je to da naši političari svih boja na našu štetu a svoju korist prave jako profitabilne poslove i van dodira i uticaja medija nisu neprijatelji.Znači svađa i prostakluk na koje su nas navikli su samo mamac za određene grupacije frustriranih članova i birača.

Cim ostrasceni mrzitelji SNS na ovom forumu ovako pricaju o Vucicevom nastupu znaci da je odlicno odradio posao. Uzgred, za razliku od vas, ja sam emisiju gledao i mogu samo da kazem da je doneo nove poene naprednjacima. Umereno, argumentovano, koncizno... Bas onako kako narod trazi. Vi koji ne pratite istrazivanja, jer vas ne zanima sta narod zahteva od politicara, vi nastavite i dalje da se ponasate kao do sada. Vama ni Bog vise ne moze da pomogne.

Haha, shto? A kilavci Koshtunica i Samardzic? Mladenovic? Baba vrachare? Srbljanovicka? Dejvid Bekam?

Vladan Batic sa onim njegovim glasom k'o da mu crklo stado ovaca u grlu?

Ma nije Acika najgori.

Nije naravno, na prvom mestu je Mlohavo Govedo Koštunica, a na drugom je Maca iz operacije trijumf, hahahaha.... Tek posle Aca Pichkousti... Doduše sad se slizao s Čančetom, pa možda postane simpa...

Back