kisela bombona
Elita
- Poruka
- 20.095
Neverovatno mi je drago što sam danas zbog ispita bila sprečena da odem na posao i prisustvujem tom skupu.
Да ли си ти са овим хтела да нам скренеш пажњу да ти је
"посао" ......студио Б?
.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neverovatno mi je drago što sam danas zbog ispita bila sprečena da odem na posao i prisustvujem tom skupu.
Nije mi bila namera a i to nije bila neka tajna ni pre ove teme, spominjalo se u jednoj dugoj raspavi pre jedno deset dana
Samo likujem što sam propustila ovakve tri veličine. Kad mi je Parivodić u ovoj družini omiljeni onda ti je sve jasno šta mislim o preostaloj dvojici.
P.S. Kakav je bio Vučić, da li je opet nešto lagao?![]()
Kakav je bio Vučić?
Slizao se sa ustashom Chankom!![]()
U vishe navrata se slozhio sa njim!![]()
I to je josh bilo obostrano!![]()
Retrogradni klerofashista Chanak i veleizdajnichki megaustasha Vuchic!![]()
Haha, shto? A kilavci Koshtunica i Samardzic? Mladenovic? Baba vrachare? Srbljanovicka? Dejvid Bekam?
Vladan Batic sa onim njegovim glasom k'o da mu crklo stado ovaca u grlu?
Ma nije Acika najgori.
Гибаничарко, не дирај Недића. Тај Париводић опет серуцка о Сребреници. Типичан досмалија.Pa jeste, cenim što se zalaže za restituciju, na primer, ali i on ima "bisera", onomad reče da "pred Nedićem treba stajati mirno".
Haha, shto? A kilavci Koshtunica i Samardzic? Mladenovic? Baba vrachare? Srbljanovicka? Dejvid Bekam?
Vladan Batic sa onim njegovim glasom k'o da mu crklo stado ovaca u grlu?
Ma nije Acika najgori.
Ускоро ће имати заједничке идеје.Tek posle Aca Pichkousti... Doduše sad se slizao s Čančetom, pa možda postane simpa...
Ускоро ће имати заједничке идеје.
а глави маг у Већу Стараца странке -Клеопатра звани "пиша" харе кришне хаааааареее рааааамаааааааHahahaha. SLINAV - Srpska Liga Istinski Naprednih Autonomaških Vojvodjana
Nosioci Liste, Aca i Neša, hahahaha