Čanak se sastao sa premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem

molim da mi netko javi ako se ono smeće kandićka javi u ovom slućaju ili bilo koja beogradska drugosrbijanska NATO NVO...

Javila se, osudila je.

Sad tek čitam o ovom slučaju, nisam ni znao da se desio, tražim da li ima tema na forumu o tome i u pretrazi sam samo našao da si ti preneo ovde... mislim da treba otvoriti posebnu temu za to da ostali vide, užasna priča.

Iako podrzavam Nenada Canka u ljutoj borbi protiv neofasizma u Srbiji, iako mu skidam kapu zato sto je sa svojim ligasima fizicki sprecio Seseljeve bitange da iz cista mira maltretiraju nacionalne manjine (narocito Hrvate) u Sremu pocetkom 1990-ih, zaista u poslednje vreme preteruje po pitanju situacije u CG i odnosu prema Kosovu. Neko njegovog kalibra ne sme sebi da dozvoli da se sastaje sa notornim etnocentristom i mitomanom kakav je Aljbin Kurti. Aljbin Kurti je albanski Mladen ili Bosko Obradovic. Drugo je da on ima neku drzavnu funkciju gde je prinudjen zbog sila prilika da razgovara i sa takvim personama, ali ovo je bio cisto volonterski sastanak bez ikakvih realnih implikacija.

• Podržavam
Reactions: iig

Back