Provo
Primećen član
- Poruka
- 928
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја сам страни држављанин мене више не могу да мобилишуKada sam ja tebi rekao da radis sklekove i podizes formu...
Ја сам страни држављанин мене више не могу да мобилишу
Овај пут ћу дешавања пратити преко ЦНН
zašto tog klovna uopšte zovu da priča o bilo čemu,ko je on? režimska slina
zašto tog klovna uopšte zovu da priča o bilo čemu,ko je on? režimska slina
kako da neKaže @HEFESTOS 1 da su on i Čeda Đilasovi infiltrirani ljudi koji samo glume da su protiv opozicije da bi se približili Vučiću.
Canak komita rokce...
Чанак запретио Србима у БИХ етничким чишћењем
I vrapci znaju da je on iz udbaske tito kuhinje. Kao seselj, kao vucic draskovic. Svi su oni izdajnici i na stetu srba.
Чанак запретио Србима у БИХ етничким чишћењем
Нажалост, Крмак није глуп, тако да не видим који конкретно закон је прекршио са овим његовим лапрдањем.Da je Srbija polu pravna država, Čanak bi groktao negde u nekom dobro zagrađenom oboru sa sve brnjuškom i brboćkao splačine u drvenom koritu.
Odakle bre više ovaj krimos vadi ovakve njuške, pa tačno da smo Kina ne bi smo mogli da sakupimo ovoliko idiota.
Ма какви склекови, чекамо руске роботе.Kada sam ja tebi rekao da radis sklekove i podizes formu...
Жив је Ненад умро није..Ljudi, da li ste vi svi u kompletu normalni ako vas i dalje tangira šta kaže neki Čanak? Dok nisam video ovu temu, mislio sam da je umro odavno, toliko je bitan...
Ljudi, da li ste vi svi u kompletu normalni ako vas i dalje tangira šta kaže neki Čanak? Dok nisam video ovu temu, mislio sam da je umro odavno, toliko je bitan...
ХрваЦко потуричке усташе могу наХХХпаст' Србе само ако им запад да масу оружја, технике, муниције, оруђа, инструкторе, да их организује у формацију, да им даје константну логистику. Али пошто тога нема онда они могу да лају. Нису Срби блесави. Знају они шта их чека још од '96. год. Али нека се запитају шта ће бити ако им запад окрене леђа као у Авганистану. Шта ако неким случајем овде дође Русија у војном смислу као у Сирији и крене да "Пегла" усташе авијацијом и ракетама. Цео простор бивше југославије је једно велико питање......"А ШТА АКО....." !!
Cana je mastermind balkanske geopolitike
Гдје пуца опе' Јанко. А да - неће ти политичари добити плаћеSkloni se na vreme u CH.
Jer ce puci. I to brze nego sto mislis. Jednom si se vijugao po cukama i imao srecu da te neko ne smakne. Drugi put mozda neces imati srece