Чанак окренуо ћурак

Truman

Elita
Poruka
23.427

Знамо га као подрепаша режима Александра Вучића, али у овој данашњој емисији ме је изненадио. Причао је све најгоре о овом режиму укључујући и то да се људима прети, да губе посао ако не подрже власт итд. Шта му би? Да ли му је изненада прорадила савест или има неки нови дил?

Знамо га као подрепаша режима Александра Вучића, али у овој данашњој емисији ме је изненадио. Причао је све најгоре о овом режиму укључујући и то да се људима прети, да губе посао ако не подрже власт итд. Шта му би? Да ли му је изненада прорадила савест или има неки нови дил?

Он је омиљен лик свакој власти. Држи сепаратисте у Војводини на кратко, заузврат може да се бахати на локалу.

То да, али како сме да их прозива тако укључујући и конкретна имена.

VukSan

VukSan 2 years ago

Ovo je sočan primer, kakav je politika zapravo performans... Dva glumca, presita i podgojena izvode humorno-gorku tačku za narod i medije. Gledaoci škljocaju aparatima i veruju da prenose autentičan razgovor dva politička ,,neprijatelja'' nakon mnogo godina. Njih dvojica kasnije mogu da se svađaju u skupštini, pljuju i optužuju pa onda predveče da idu na viski i jagnjetinu.

Treba Sizoju `ljuta opozicija` za predstojece izbore. Sad ce krme da odglumi ono sto najbolje zna i to je to.

Dobio zadatak da glumi opoziciju jer vucic mora da ima i levu opoziciju u parlamentu posle bojkota.

Levo LDP, LSV, SMS, desno Seselj, DSS, Sapic.

Nece im proci!

BOJKOT!

Ово је такозвана "мртва петља". Поштени, квалификовани и способни људи не желе да прљају руке политиком, а дебили и (или) криминалци се доживотно и веома уносно баве њоме. Несрећни наш народ, који је навикао да, макар до крви, навија за "Партизан" или "Звезду" (сви заједно тешки криминалци) се онда крви и свађа који лопов и (или) лудак је у праву. При свему томе, примењују се веома ефикасни научни методи испирања мозга преко свих могућих медија.

Нисам оптимиста, чак и на дужи рок. Чак и ја, кога политика интересује и пратим је неколико деценија, нисам одмах препознао Белог као преваранта.

Нада умире последња.

Ова мека страховлада може дуго да потраје, зато је треба испровоцирати и извести из меке у тврду тиранију.

Тврда тиранија је краткотрајна.
Ali to vi monarhisti ne radite, čak šta više vama smeta opozicija koja nekako pokušava da to uradi što si napisao.

Добро је да тако мислите и да смо невидљиви за вас, мада нас прате далеко више него вас руљократе.
A ko ste to vi , gde ste?
Možda samo ti na forumu?
POKS prati SNS to si lepo rekao "pratite se"
Šta ste konkretno uradili protiv vlasti ove?
Nemoj da mi bacas prazne filozofije nego navedi neko delo... Van staračkog doma.

A ko ste to vi , gde ste?
Možda samo ti na forumu?
POKS prati SNS to si lepo rekao "pratite se"
Šta ste konkretno uradili protiv vlasti ove?
Nemoj da mi bacas prazne filozofije nego navedi neko delo... Van staračkog doma.

Знаш ти врло добро ко нас прати.

Ево, само што нисам.

- -
Нас не интересује у политичком смислу опозиција која витла по улицама и власт која витла по медијима, која су све то деца комунизма, јер њих је немогуће реформисати у нормалну Републику.

Blize se izbori treba ovce animirati da glasaju za krmka.

Jedno sam primijetio, ne samo kod njega, a praktički u svim zemljama: svi se politčari enormno debljaju.
Ne da dobiju koju kilu, ajde de- nego se pretvaraju u neke monstruozne naslage sala.

Back