Чанак: НИС припада Војводини, а не Србији

moram da ti kažem da lupaš....u Vojvodini niko ne pominje teritorijalnu autonomiju već samo novčanik...samo vas slušam kako pričate o tome kako Vojvodina hoće da ode...ma neće...gde??'sa kime???sama???
ma ne,pile moje...Vojvodina samo hoće da je njeno ono u šta je ulagala...
evo pođi od najbanalnije stvari....imaš veliku kuću...gradio si je sam celig života...niko ti dinara nije dao i odjednom dolazi tvoj brat /ni luk jeo ni luk mirisao / i hoće da proda tvoju kuću i uzme pare a tebi da ostavi max10%dobijenog novca....
ti bi se složio???pa brat ti je????

Imas neverovatno nakaradne stavove , a na stranu to sto nisi u pravu . Sto se tici Vojvodine , ona je severna Srbija .

Sto se tice para, koliko treba ovih para , da ide u Banat , koliko u Srem , Koliko u Backu .

Da ne pricam o tome , da je cela ta prica , di su nasi novci , jednim dobrim delom izmisljna .

Fond za razvof Republike Srbije , u predhodnih nekoliko godina 80 % sredstava plairao u Vojvodinu . To je Fond za razvoj , A Vojvodina je vec razvijena . Ja sam pitao ljude iz Fonda o cemu se radi . rakli su mi da Vojvodjani uvek imaju spremne programe , biznis planove , studije izvodljivosti i kompletne projekte , ko da samo sede i piskaraju .

No bilo kako bilo , novac je u svim ovim slucajevima mnogo manje vazan .

Samo da se zna ,.. Ja sam rodjen u Vojvodini . tako da mi je situacija dobro poznata .

Back