Prosto mi je neverovatno da niko ne odgovara na ovu temu.Izgleda da se vecina smorila sa glupostima koje ne koriste nikome.Dragi moj Arli,izgleda da ostadosmo jedino ti i ja na ovoj temi.
Ja samo gledam na ovu temu iz jednog drugog ugla,a moji postovi,brisu li se brisu.Ne znam zasto je to tako kad iznosim samo cinjenice da je tema totalno bezvredna,tj, neozbiljna.Nisam na citavoj temi uspeo da pronadjem nijedan podatak koji odgovara stvarnom stanju stvari,vec samo beskorisne stvari,sto mi kada je Kanada u pitanju jako smeta.Pa kako da ljudi posle ovoga pozele da odu tamo.
Ja cu im reci kako i pozvacu ih da ignorisu nezrele price koje im ti plasiras.Neka se ne boje odlaska,jer je Kanada jedna od najuredjeninijih zemalja na zapadu.Sve druge price su proizvod licnog poraza i nisu realne,vec izopacene,jadne.
Posto se moji postovi brisu,sto nije u redu jer svako ima pravo na svoj stav,ja cu nastaviti da pisem i pozivam ljude da ignorisu izmisljene negativne price.Onaj ko brise postove,mora makar malo da pajki,pa eto prilike da se cuje i druga strana.Kada se probudi morace ponovo da brise i tako u krug.Ja cu pisati pozitivno,a vi pisite negativno.
Ne zelim da mladim ljudima koji nemaju u Srbiji zivot dostojan coveka sudbinu uredjuju nezreli pubertetlije poput Slobodana Kondica,Mike Vasica,Nikite Kuglanova itd,itd
Kanada je divna zemlja i ostajem pri tome.Sve ostale price su totalno beskorisne sto se vidi i po broju ucesnika na ovoj temi.
Cuj slike iz novina,YouTube
E bas ti hvala autore ove teme.Daj bre covece napisi nesto o nacionalnom dohotku u Kanadi,o cenama u odnosu na Srbistan,o decijem dodatku,o gradjenu kreditne istorije,o stepenu nezaposlenosti,a ne tu neke snimke koje je neka budaletina okacila na Net.Ti bre da znas nesto o tome ti bi napisao,a ne samo copy/paste i bla,bla, od svega nista.Hajde sada,pozdravlja te tvoj Sale