Campers cipele

brand new on this forum :D

nosila sam camper pre par godina, bila sam jako zadovoljna, savrsene su za kisu, preudobne, ali ih nisam bas dobro cuvala... i probusila sam djon o kamen... u medjuvremenu sam nosila alpinine zimske cipele, velika ocekivanja...

nosim veliki broj, 43, tako da mi odgovaraju samo muski modeli i sada trazim ove:

http://www.zappos.com/n/p/dp/17563380/c/83551.html

na terazijama ih nisam videla, a ne znam gde je prodavnica u knez mihajlovoj...

jel ih neko video ovih dana u beogradu? i jel ima jos neka camper prodavnica u bg osim ove dve?

Ja sam konacno kupila bele, u Cacku. :D Nisu Campers. Sve bele koje sam gledala bile su ili previse jednostavne, sportske, ili sa cirkonima koji mozda ispadaju a nije imao ni broj od tih sa cirkonima. Dalje, pun je Cacak i Uzice elegantnh cizmica koje imaju onaj kao neki elegantni oblik koji ja ne podnosim, ili neka je skroz elegantna obuca za svecano odelo, ili sportka obuca za sposrtsku eleganciju, a tih elegantnih cizmica su pune radnje. Ove sam nasla, ekstra su, bele i sive i imaju malo nitnica i ispskane su na nekim delovima srebrnastim, na pertlanje, kao patike, sa malom platformicom, nije visoka.Imaju i u Uzicu takve slicne da se kupe, ima vise modela, samo imaju manje detalja, jednostavnije su.

Zbog toga su super one stare drzavne prodavnice Boreli, Planika, Fruska gora, jer uvek imaju po vise pari cipela istog broja.Mada, imaju svojih velikih prednosti vrlo male, malecke prodavnice, jali sa lepom robom, jer su zanimljiviji, nabave robu, prodaju to malo robe, pa nabave drugu, novu, razlicitu robu, uvek kad udjes kod njih ima nesto novom, to je super. Sve najvise zavisi od ukusa onog ko nabavlja.

Camper ima u Fashion & Friend radnji na Bulevaru preko puta crkve Svetog Marka.. a bilo je nekad nesto i u Mercatoru u jednoj radnji sto je nesto svasta prodavala,ne znam joj ime...
Inace,mislim da oni od svakog modela imaju samo po jedan sort sto znaci po par od 36-41 i toliko o tome..pa ko pre devojci...:roll:

Ja sam nasla one moje omiljene Camper cipele u prodavnici u Knez Mihajlovoj, onih dana kad se otvorila...

A sad bih da vas pitam, ako neko zna, posto nosim broj, 43, gde se preselila ona radnja sto je prodavala velike brojeve zenske obuce u robnoj kuci Beograd u Knez Mihajlovoj, na levoj strani kad se ide prema Kalemegdanu, u blizini novog Platoa?? Robne kuce Beograd su privatizovane, zatvorene i iseljene, na nekim mestima pisu adrese gde su se preselile radnje koje su tu bile, ali na ovoj ne pise nista...

Za velike brojeve zenske obuce, inace, ima jedna nova prodavnica u Milenijumu, lokal broj 1, ali tu nema tako dobrih zenskih cipela kao sto je bilo u ovoj... I ima Guliver u Siti Pasazu, koje mi se jos manje svidjaju...

Meni se isto ne svidjaju,nemam ih nit cu ih imati..ruzne su mi:(

jeste, CAMPER ima dosta cipela koje su zapravo ruzne, kao neko kvalitetnije (lepa koza, divne boje) izvodjene soc obuce iz sedamdesetih :) - ko je bio ziv 70, 80ih i pazario u u Poljskoj i Ceskoj, zna o cemu pricam. ali meni se taj fazon svidja, lepo mi je sto su "ruzne"... ali dugo nisam kupila njihovu cipelu, i verovatno ni necu - skupe su mi... ako pazarim, kupicu njihove cizme, to se isplati.

Back