Katherina
Zainteresovan član
- Poruka
- 478
Moze li neko da mi pomogne? Instalirala sam Cod2 na Win 7 i krekovala alo kad hocu da udjem u igricu nece da se pokrene znate li u cemu je problem? Pomozite!!! Hvala unapred.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nije igra za devojčice.
Kako neće da pokrene? Opiši.
nisi pročitala šta sam ti napisao .problem u vezi directx-a sam resila instaliirala sam swiftshader 3.0, ali sada kad pokrenem igricu ukljucuje se ali odmah se gasi, i pojavljuje se upozorenje da igrica ima problem. Btw. ne budi sovinista.![]()
To nije igra za devojčice.
Kako neće da pokrene? Opiši.
nisi pročitala šta sam ti napisao .[/QUOTE
Da radim novi sistem a win 7 sam uradila pre 10 dana, valda bi tebalo da radi na win 7 samo postoji neka caka.![]()
A vi se kao bunite..
Rijetkost je naći curu gejmerku![]()
koliko se sećam nisam siguran,na win 7 je kod mene radilo bez dodatnih podešavanja http://www.sevenforums.com/gaming/25539-windows-7-game-compatibility-list.html
opet nisi dobro pročitala , veleski ti je slikovito objasnio šta treba da uradiš,nisi pročitala šta sam ti napisao .[/QUOTE
Da radim novi sistem a win 7 sam uradila pre 10 dana, valda bi tebalo da radi na win 7 samo postoji neka caka.![]()
zar je tako teško kliknuti na pokretački program od igrice desnim tasterom miša i uči u propertis?
opet nisi dobro pročitala , veleski ti je slikovito objasnio šta treba da uradiš,
zar je tako teško kliknuti na pokretački program od igrice desnim tasterom miša i uči u propertis?
Ipak je ona žensko..... Oh wait, i ja sam![]()
opet nisi dobro pročitala , veleski ti je slikovito objasnio šta treba da uradiš,
Uradila sam i dalje nece!![]()
![]()
![]()
valjda će ovako biti jasnije šta da radiš
koju konkretnu grešku prijavljuje ?
sada sam video šta je to -kakvu grafiku imaš na kompu?
mada s obzirom da ti radi win7 cod2 bi trebao da leti na tom kompjuteru koliko je star
zašto nidi pročitala PP i skinula sa linka koji sam ti poslao ispravan krek koji radi 100%Znači ne znate o čemu se radi?
Sent from my ST23i using Forum Krstarice mobile app