Cakum - pakum :)

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
zene, napolju je 17C usred zime..prolece nam kuca na vrata:worth: evo jedne produhovljene teme :zper:
sta je ono sto vam je od kad znate za sebe bilo vazno na vama..svako od nas se zapusti iz odredjenih razloga s vremena na vreme
pa bude tu dlakica na nogicama - jbg, zima je:zzima:
bude tu nekad cupav zbunic :rumenka:bude nekad izrastak od tri prsta..
kilograme visak ne racunamo u zapustavanje, oni naglasavaju nasu eroticnost :rtfm:

meni je bitno da mi kosa bude uvek u redu..sanse nema da odgajim izrastak..farbam se na 10 -1 5 dana..jedino sam ga imala kad prosle godine bila oduzeta :sad2: daleko bilo, ne ponovilo se nikad vise :pop:
bitni su mi nokti na rukama i nogama..bitna su mi negovana stopala..i glatka koza na onim delovima..znaci redovna depilacija na deset dana
i onda mi nije bitno ni sta sam obukla, ni da li sam nasminkana..
a ja se kao sminkam kompletno inace:lol:

prolece nam stize, prolece nam stize..ne osudjujte temu, nemojte da ste hejteri :zaljubljena:

pa nemoj da se ponavljam, slike su na prigodnim temama :)

- - - - - - - - - -

a od mraza i hladnoce ti nije muka?
zauz nam se smrzla ovih par meseci, a ti tako..kakva si to :(

Zimski covek... kad krenu vrucincuge pa kad ne mogu bez naocara za sunce ni do apoteke po kapi za oci, pa kad krenem da se topim i znojim, pa kad pijem pet litara vode dnevno ( zeludac me boli vise od vode), od klime me boli glava... svi idu unaokolo ko sumanuti, svi se keze k'o budale... svi prave bebe... rojevi na ulici...:eek:
Ja cu da umrem...

zene, napolju je 17C usred zime..prolece nam kuca na vrata:worth: evo jedne produhovljene teme :zper:
sta je ono sto vam je od kad znate za sebe bilo vazno na vama..svako od nas se zapusti iz odredjenih razloga s vremena na vreme
kilograme visak ne racunamo u zapustavanje, oni naglasavaju nasu eroticnost :rtfm:

meni je bitno da mi kosa bude uvek u redu..sanse nema da odgajim izrastak..farbam se na 10 -1 5 dana..jedino sam ga imala kad prosle godine bila oduzeta :sad2: daleko bilo, ne ponovilo se nikad vise :pop:
bitni su mi nokti na rukama i nogama..bitna su mi negovana stopala..i glatka koza na onim delovima..znaci redovna depilacija na deset dana

prolece nam stize, prolece nam stize..ne osudjujte temu, nemojte da ste hejteri :zaljubljena:
Tri prsta..to 10cm..Volmark kvalitet..:lol:
Zar zimi nemas s,kim khhmm..pa se zapustis tako ?

Pa prvi maj, pa rođendani, a telefon zvoni i zvoni i ja moram da ga gasim.. da se pravim da spavam.. da se pravim da sam na Marsu..
Je l' to normalno? Nije...

- - - - - - - - - -

Pa je l' imaš neku drugaricu za mene?
Pa ugojila sam se..
Sve su to letnje bolesti.. sve!

- - - - - - - - - -

Pa se mačka linja k'o luda i gura mi guzicu u nos k'o po običaju... pa vadim dlake iz nosa ko pomahnitala...
Pa mjauče od četiri ujutru ( zimi to radi od pet)... Pa onda hvata golubove po prozoru... Ne daj Bože da uđe muva... ako uđe muva moram da je lovim da se ova smiri... ej lovim mački muve...:dash:

- - - - - - - - - -

Pa letnji hitovi od kojih ne možeš da živiš sa ključnim rečima: Balkan, Beograd, more, plaža, đevojke ( ako su Crnogorci u pitanju)..
I eto, msm da sam ti usrala temu..:rumenko:

Kosa mora da mi je cista i uredna uvek. Da l ce biti vezana u rep, kiku, ili pustena, sve jedno, vazno mi je da je cista i da nisam cupava, i naravno bez rascvetalih krajeva.
Nokti takodje. I na rukama i na nogama ih odrzavam sredjene, nalakirane. Ne dolazi u obzir iskrzani lak.
Lice isto. Ne setam bubuljice i masnu kozu, ali ni ratnicke boje preko dana.
I stopala su mi pod moranje da budu meka i koza nezna. Nema ispucalih peta.
To je to. Ne smatram to nekim preterivanjem, al to su stvari na koje obracam paznju.

ta prolećna ''velika spremanja'' nikada nisam razumela... el se yebete samo na proleće ili se tada vidi da se ne yebete?
izvinjavam se na rečniku, al ne bih znala kako drugačije da formulišem, a da to bude razumljivo svima.

ni kuću ne sređujem generalno na proleće, kamoli sebe.

ja sam svinja :heart:

- - - - - - - - - -

smes ti da izadjes napolje kako hoces, ali ne znaci da to treba da uradis. Izaci bez sminke nije samopostovanje vec aljkavost i nemarnost.
se ti zajebavas...
prvo meni je sminka potrebna jedino negde zvanicno(tipa svecanosti...)...sto bi se ja sminkala ako sam lepa koza mi je ok i ne treba mi ni puder ni nista..maskaru stavim pro forme..
od sminke jedino karmin da koristim i to kako kad...
ja iskreno ne znam ko se sminka recimo da ode do prodavnice itd..
moj vrhunac sminke su maskara i karmin eventualno vise ako mi dune ili idem negde posebno..ponavljam ne vidim poentu u sminci
i posebno kako je to aljkavost ako je ne nosis???!!!:dash:

ta prolećna ''velika spremanja'' nikada nisam razumela... el se yebete samo na proleće ili se tada vidi da se ne yebete?
izvinjavam se na rečniku, al ne bih znala kako drugačije da formulišem, a da to bude razumljivo svima.

ni kuću ne sređujem generalno na proleće, kamoli sebe.

nisu bre prolecna velika spremanja, nisi shvatila temu
svako od nas ima nesto sto mu je jako vazno
neko ce da zaveze prljavu kosu u rep jedan dan nedeljno, ali mu je jako vazno da ima uvek uradjen manikir
nekom drugom manikir nije priritet, nego kosa mora da blista
sta jeono sto ti moras na sebi uvek da imas tip top ili se ne osecas dobro
zene koje se depiliraju voskom, moraju da puste dlacice 15 dana do sledece depilacije
ja svoju intimnu zonu ne bih brijala ni za kakve pare, sanse nema
mora depilacija da koze ostane mekana
mora farbanje na 10 dana
mora manikir i pedikir
za hleb mogu da nemam, za farbanje kose moram da imam :)

Back