ČAKRA....!?

Grof Vronski

Legenda
Poruka
60.495
Predstavlja energetski vihor smešten u ljudskoj auri.
Na sanskritskom jeziku, iz koga potiče, znači - točak !

U ljudskom telu ih je sedam.
Čakra je posredni organ koji prima energiju izvana
i usmerava je dalje u organizam.

Kako vi tumačite čakru i da li znate o tome šta ?

Imas o tome literatu koliko god hoces.Narocito sa pocetka 90-tih.Ajk je u "Najvecoj tajni" na samom kraju a i u ostalim knjigama i na pocetku objasnio koja je njihova svrha i funkcija.......

Pazi ovako, znam ti samo meditaciju za onu seksualnu cakru (od svake meditacije moze da se poludi, zato se preporucuje prije i poslije slusat muziku):
1). pjevas na sav glas bilo kakve pjesme, mozes i nepostojece, ili na nekom jeziku boga pitaj, ali da ti se to svidja, mozes i da pleses dok pjevas
2). odmoris se od plesa
3) 15 minuta neprestalno dises kroz nos i izdises sto brze mozes, ko lud
4) 10 minuta skaces tako da se docekas na tabane ili edit pete, zaboravio sam<, i pri svakom padu na tabane kad osjetis u donjem stomaku nesto kao pregib (a osjetices) kazes: HU (valjda zato sto je obratno od onoga sto bi ti bilo prijatnije da kazes UH)
preskociti 5) sat vremena samo sklopis oci i gledas sto ti prolazi pred ocima (nepotrebno)
6) opet pleses...10 minuta...
poslije toga kad vidiz zenu trebalo bi da odma dozivis erekciju, a baba stara da ti izgleda ko najljepsa djevojka... ali bolja je meditacija dje se 7 dana place po 1 sat bez prestanka, a 7 dana smije, i interesantnoje da se za izazivanje bezrazloznog smijeha koristi uzvik iz naziva jednog od sajtova najpoznatijih: YAHOO.

Poslednja izmena:
možda je ovako lakše:

1.Centar Sigurnosti
2.Centar Uzbuđenja
3.Centar Moći
4.Centar Ljubavi
5.Centar Izobilja
6.Centar Svesnosti o Sebi
7.Centar Kosmičke Svesti

ja se uglavnom krećem kroz prva 3.

Grofe, zanimas se za okultizam?
ccc...
a reko bi covek da si na mestu...

Grofe, zanimas se za okultizam?
ccc...
a reko bi covek da si na mestu...

cakre su cist materijalizam, zato i ne volim to ucenje... nema tu nista duhovno. Budizam koji je duhovni je onaj koji se bavi suprotnim od nirvane, i/li onaj koji se bavi izjavama tipa da covjek moze da dosegne nivo iznad boga (a i nivo boga) svojim duhom, i vrlo je tesko shvatiti zapadnom covjeku ko je od budista pravi budista, a ko obicni nihilista (nirvanovac). A lao ce vidim da se na ovom ovdje forumu od nekih shvata ako cemo pravo kao dogma: ako je on nesto reko neko misli da to mora bit tako, iako ni taj (a ni sam Lao Ce) ne shvata sto je sa tim htio da kaze, a problem je i sto lao ce vjerovatno jeste pisao neko ucenje koje je, kao i bliblija, prepravljano, prekrajano, i odlicno je ali od danas njega postoji suprotnost i nista, osim mozda kroz neke stare pjesme ili tako neke redove sekti koje cuvaju tajne...

rezultati
jel moze neko da mi protumaci ovo :roll:

korijenska: premalo aktivna (-56%)
sakralna: otvorena (44%)
pupčana: premalo aktivna (-12%)
srčana: otvorena (12%)
grlena: otvorena (44%)
treće oko: previše aktivna (88%)
krunska: otvorena (25%)

- - - - - - - - - -

ako ne valja da radim ponovo
girl_haha.gif

Kakvo je ovo smece od teme na pdf-u NAUKA (psihologija) ?

Cakre, aure i ostale gluposti o kojima se pise u Trecem oku i slicnim smecima, NE POSTOJE.

Kako vas uvek zanimaju tako neke nepostojece gluposti koje su tolike gluposti da nisu cak ni pseudonaucne zezancije a kamoli naucne cinjenice?

:dontunderstand:

I odmah, neki pametnjakovic zakljuci - "Aha, ovo "je psihologija" otvoricu ove gluposti na pdf nauka - psihologija. :dash:

Kakvo je ovo smece od teme na pdf-u NAUKA (psihologija) ?

Cakre, aure i ostale gluposti o kojima se pise u Trecem oku i slicnim smecima, NE POSTOJE.

Kako vas uvek zanimaju tako neke nepostojece gluposti koje su tolike gluposti da nisu cak ni pseudonaucne zezancije a kamoli naucne cinjenice?

:dontunderstand:

I odmah, neki pametnjakovic zakljuci - "Aha, ovo "je psihologija" otvoricu ove gluposti na pdf nauka - psihologija. :dash:

Idi pišaj !

cakre se nalaze od prilike naspram zlezda koje covek ima
Posto su cakre i aura povezani pojmovi, znam da u NS ima jedna psihoterapija, gde imaju kirlijanov uredja koji snima auru, oni valjda rade psihoterapiju ali je ukljuceno i ovo, jedan je muskarac i on valjda radi nesto i sa kristalima a to mi je bas bzv. imaju prestavnicu i u BG, ja sam se bas iznnadio kad sam pre oko godinu video da tako nesto ima, ali oni su zvanicno priznati u registru psihoterapeuta Srbije ili kako se to vec zove. Ranije sam verovao u razne stvari ali kao lajt varijanta haha je ostalo da verujem u taj energetski omotac.

Ево једног занимљивог чакра-теста:
https://www.eclecticenergies.com/croatian/cakre/chakratest.php

Кога занима духовни развој, бавити се телесним енергијама може доста допринети том развоју.
Најбоље крените од јачања корена и баланса срца. То би био неки основни план, који можете према личним потребама дограђивати.

И најбитнија ствар је стрпљење. Пар дана немају никакво дејство, пар месеци и тек како могу променити стање свести...

Ево једног занимљивог чакра-теста:
https://www.eclecticenergies.com/croatian/cakre/chakratest.php

Кога занима духовни развој, бавити се телесним енергијама може доста допринети том развоју.
Најбоље крените од јачања корена и баланса срца. То би био неки основни план, који можете према личним потребама дограђивати.

И најбитнија ствар је стрпљење. Пар дана немају никакво дејство, пар месеци и тек како могу променити стање свести...
Sve su mi u blagom minusu jedino trece oko ona oko 60%, znam za jos jedan test sa vise pitanja gde dobijes po bojama(ima ih vise od 7) ali ne mogu naci da je samo ovako sa kliktanjem pa dobije rezultate nego moras brojati i pisati pa onda necu ni stavljati i mene bi mrzelo da odgovaram na oko 100 pitanja jos i sam zapijujemi i racinam msm. Kod mene je uglavnom lavanda boja sto i odgovara mojoj licnosti ili patologiji kako god. Niko nema stalnu auru ona se moze menjati i vise puta dnevno, povezano sa osecanjima, a moze neka biti dominantna mesecima ili manje ili dosta duze koliko sam ja skontao.

Back