Livingstone
Poznat
- Poruka
- 9.273
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravite cajanku?
lipa je odlicna protiv alergija,kupanje u njoj.
takodje sam citala da je jako dobra za zube-protiv kamenca
ne preporucuje se srcanim bolesnicima
Ne znam da li ste probali sledeci nacin kuvanja indijskog crnog caja: Umesto vode stavi se mleko da prokuva, na jednu solju jedna kasicica caja i kuva se nekoliko minuta, poklopi i ostavi jos desetak minuta da stoji, dobije se caj - hm ne znam da li je to sada caj - recimo napitak divne karamel boje i neponovljivog ukusa, moze da se zasladi zutim secerom ili ko voli jace ukuse da se pije bez secera
Caj od lista kupine, narocito divlje je jako dobar protiv kaslja, od jagorcevine takodje,caj od persuna snizava pritisak i cisti mokracne kanale, caj od nevena i od kantariona je dobar za ginekoloska oboljenja, caj od kukuruzne svile izbacuje visak vode iz organizma, vranilova trava je za umirenje, ako se setim jos neceg kuckam.
Volim cajeve i pijem ih svakodnedno bilo kupovne bilo domace. One biljcice koje znam berem i sama, tacnije svi iz kuce beremo. Inace, uvek imam raznoraznih domacih cajeva, i to susimoih na tamnom i promajnom mestu, gde nema vlage, a potom cuvamo u papirnim kesama ili platnenim.
Evo sada pijem kamilicu, ko zeli neka mi se pridruzi)
zar nije dobio chaj sa mlekom?sitnicarenje....
nista strashno,ima i gorih prica....