- Poruka
- 98.699
Daco bre ne miniraj me, dosta je 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da, naravno, lepše zvučim kao internet mačo.ma sad ti nista ne verujem![]()
Da je makar Dikica ebo pa da kažeš rispekt neka vam je alal i sa srećom, da se uzmete i silnu decu izrodite; ali ono Knor na sve strane.Znaci i ja cenim da je kuma Zaba ozbiljna kad su ti kolaci u pitanju i navijam za to da se to vase druzenje realizuje.![]()
A sto se tice Julijanove opservacije o hotovanju forumasica lepo rekoh da moja predjasnja iskustva listom to potvrdjuju, svaka, ama svaka, moja bivsa zena se birajuci izmedju foruma i mene bez puno razmisljanja opredeljivala za forum i za nastavak saradnje sa ostalim forumasima, tako da u tom pogledu vise ne postavljam zahteve, uzaludno je.
I ono za kladzu i pepeisanje je istina, uvek se sa prikom Di Lajtom nasmejem kad se toga setim.Jos jednom sam bio "prognan" u kladzu u komsiluku, to je bilo pred sam kraj te romanse, i prodje mi tiket tada, a posle par dana dobijem pedalu i nadjem se u nebranom grozdju, ne treba vise da putujem zbog drage, a tiket dobitan, i sta cu, sednem fino na bus, posetim blizinu nekadasnjeg poprista nasih ljubavnih igrarija i podginem tiket tamo u njenom kraju, mislim steta da kinta propadne zbog naseg raskida, i u tim trenucima mog najdubljeg bola racunica je bila jasna - dobitak je bio znatno veci nego sto je iznosila cena buskih karata do tamo i nazad, i eto ispostavilo se da vazi ono pravilo ko nema srece u ljubavi ima na kocki.
![]()
Ne znam Lanselote brate. Našo si da pitaš nas, tj. da se ograničim na sebe, odrtave mrsimudine.i , jel pala neka forumska kafa![]()
Pa da, ti nisi, a mi jesmo.Uvek svi kul, a neki drugi ispijaju kafe.
Pa da, naravno, lepše zvučim kao internet mačo.![]()
To ti je brate taj neki usud. Ovde nema pravog muškog primerka, misim realno. Ti si da kažem mlad, ja sam odveć star. Nema tog nekog primerka od 35 godina da ga gađaju i ove od 28 i ove od 48. Tu smo se skrpili mi muški s konca i konopca, ovi što bi bili adekvtani oni bre ljudi prave pare, imaju porodice, tek treba da se razvedu, nemaju vremena za ove priče. A posle će biti kasno. Pre toga je suviše rano. Sudbino kleta.Ma , to ja foliram jer me neće ni jedna![]()
Daco jbt, sa tim bivsim zenama si ko Rados Bajic![]()
Hoćemo.e kad se pojavi taj iz Julianovog posta rezervisite ga
a ti kume mani se tih bivsih, da su valjale bile bi sadasnje...harem bi imao sada![]()
Hoćemo.Ima zaista, da ne grešim dušu, nekoliko njih za koje si izrazila želju za rezervacijom. Javiće se sami ili ćeš se setiti koji su pa ono.
![]()
Ajde, ajde, nemoj da si nakraj srca, tema od 160 postova od pre nedelju dana ima neki potencijal da raste. Punoletan ***** od 16 santima nema gde više.ne znam štaste pisali ali tema od 160 postova je onako
pomoz bog
ko ***** od 16 santima
)
Pa kome da rezervišemo?nisam rekla meni da ga rezervisete, koji ce mi andrak
i kakvih sad nekoliko![]()
ne znam štaste pisali ali tema od 160 postova je onako
pomoz bog
ko ***** od 16 santima
)
Pa jedino sa njima odlazim na kafe kumo brate, ne sirim krug forumskih poznanstava, pasivizirao sam se.
Aj ovako, da se uozbiljim, najbolje sam se nekako provodio na masovnim okupljanjima u kafanama, onako mesovite ekipe, red poznatih, red nepoznatih forumasa, i bivalo je OK.![]()
nije smijesno, zatuci te bivshe ushicama od sikire i nema glava da boli