Cafe "Žedna kobila"

ma sad ti nista ne verujem :heart:
Pa da, naravno, lepše zvučim kao internet mačo.:D

Znaci i ja cenim da je kuma Zaba ozbiljna kad su ti kolaci u pitanju i navijam za to da se to vase druzenje realizuje. :) :ok:

A sto se tice Julijanove opservacije o hotovanju forumasica lepo rekoh da moja predjasnja iskustva listom to potvrdjuju, svaka, ama svaka, moja bivsa zena se birajuci izmedju foruma i mene bez puno razmisljanja opredeljivala za forum i za nastavak saradnje sa ostalim forumasima, tako da u tom pogledu vise ne postavljam zahteve, uzaludno je.
I ono za kladzu i pepeisanje je istina, uvek se sa prikom Di Lajtom nasmejem kad se toga setim. :D Jos jednom sam bio "prognan" u kladzu u komsiluku, to je bilo pred sam kraj te romanse, i prodje mi tiket tada, a posle par dana dobijem pedalu i nadjem se u nebranom grozdju, ne treba vise da putujem zbog drage, a tiket dobitan, i sta cu, sednem fino na bus, posetim blizinu nekadasnjeg poprista nasih ljubavnih igrarija i podginem tiket tamo u njenom kraju, mislim steta da kinta propadne zbog naseg raskida, i u tim trenucima mog najdubljeg bola racunica je bila jasna - dobitak je bio znatno veci nego sto je iznosila cena buskih karata do tamo i nazad, i eto ispostavilo se da vazi ono pravilo ko nema srece u ljubavi ima na kocki. :lol:
Da je makar Dikica ebo pa da kažeš rispekt neka vam je alal i sa srećom, da se uzmete i silnu decu izrodite; ali ono Knor na sve strane.:(

i , jel pala neka forumska kafa :lol:
Ne znam Lanselote brate. Našo si da pitaš nas, tj. da se ograničim na sebe, odrtave mrsimudine.:) Jel ima nešto među vama mlađarijom?

A i te kafe su precenjene, mogu vam reci, eto kad se povremeno nadjem sa bivsom zenom na kafi ona sedi tri mesta dalje od mene, maltene za susednim stolom, ni najpazljiviji posmatrac ne bi mogao zakljuciti da se poznajemo, a kamoli da smo zajedno izasli u kafanu. A nekada davno smo cvikali da nas negde slucajno ne uhvate kamere za nadzor lokala. Ccccc... vremena se menjaju, neumitno... otudjenje medju ljudima...

:D

• Podržavam
Reactions: Em.
Ma , to ja foliram jer me neće ni jedna :tajna:
To ti je brate taj neki usud. Ovde nema pravog muškog primerka, misim realno. Ti si da kažem mlad, ja sam odveć star. Nema tog nekog primerka od 35 godina da ga gađaju i ove od 28 i ove od 48. Tu smo se skrpili mi muški s konca i konopca, ovi što bi bili adekvtani oni bre ljudi prave pare, imaju porodice, tek treba da se razvedu, nemaju vremena za ove priče. A posle će biti kasno. Pre toga je suviše rano. Sudbino kleta.

ne znam štaste pisali ali tema od 160 postova je onako
pomoz bog
ko ***** od 16 santima
:))
Ajde, ajde, nemoj da si nakraj srca, tema od 160 postova od pre nedelju dana ima neki potencijal da raste. Punoletan ***** od 16 santima nema gde više.:))))

nisam rekla meni da ga rezervisete, koji ce mi andrak :rtfm:

i kakvih sad nekoliko :confused:
Pa kome da rezervišemo?:confused: Okej, soriška.:)

Back