Gospodin Darsi
Veoma poznat
- Poruka
- 14.094
Cackamo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Она је то погрешно схватила очигледно, и у емотивном стању у ком се налазила, помислила свашта...
Нисам се ја наљутио на њу, али после оваквих речи, и мишљења, погрешно би било да се икад више појавим код ње, зато што погрешно протумачено и речено може изазвати велике проблеме у мој а и у њеној породици.
Сад си разумео?
- - - - - - - - - -
aaaaaaaaaaa, pa dobro onda. ma opusteno, zenska cud ti je cudna, menja misljenje brzinom svetlosti, ona to vec zaboravila sigurno, a ti nisidevojka mislila kad si joj rekao u sali da ces da je muvas, da si doso s tom namerom
![]()
E dobro si razumeo, da je zenska cud cudnija i od same svetlosti, pa bi ti savet bio da i dalje nastavis da joj popravljas komp, bez zadiranja u drugu problematiku, i ona ce ti biti uvek zahvalna, i to do kraja.
Sasvim si u pravu, tako bi trebalo, ali još mi odzvanjaju njene reči u ušima, trebače mi vremena da ovo prevaziđem, mada znam, da ču uvek biti na distanci sa njom, i sumnjičavo ču da je gledam...E dobro si razumeo, da je zenska cud cudnija i od same svetlosti, pa bi ti savet bio da i dalje nastavis da joj popravljas komp, bez zadiranja u drugu problematiku, i ona ce ti biti uvek zahvalna, i to do kraja.![]()
Sreli smo se pre neki dan, ja krenuo do prodavnice, a ona dolazila iz grada, ja onako lagano koračajući i zamišljeno gledajući ispred svojih nogu nisam je ni primetio, ali ona mene jeste, i zaustavila me. Vidim po njoj, njenim rečima da se verovatno pokajala što mi je prošli put rekla, iako to nije spominjala, ali ja sam se držao uzdržano i sa par reči završio razgovor i otišao svojim putem...
Stvarno me je jako dotaklo to njeno ponašanje, što i nije loše, ipak me je podsetila da je ona žena, i da se netrebam zaboravljati, da trebam uvek imati na umu žensku ćud...![]()
Zavisi ponekad ume to zabavno da bude lose je samo kad predje u naviku
u komsiluku samo "budala" radi
ne mislimo na isti rad![]()
Da li svesno ili nesvesno provocirate partnera? I kad iscackate mecku, procacka li vam partner macku?![]()