ArgusPanoptes
Zainteresovan član
- Poruka
- 105
da li je bolje cackati hranu koja je zapala za zub cackalicom i tako raskrvariti desni ili je bolje ostaviti da ta hrana trune? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ArgusPanoptes:da li je bolje cackati hranu koja je zapala za zub cackalicom i tako raskrvariti desni ili je bolje ostaviti da ta hrana trune?![]()
gena:Mislim da je bolje iscackati sa zuba na kojem smeta,i onda je staviti na neki drugi,gdje ne smeta,pa da tamo trune..
ArgusPanoptes:da li je bolje cackati hranu koja je zapala za zub cackalicom i tako raskrvariti desni ili je bolje ostaviti da ta hrana trune?![]()
Ja bih rekla na "Romantici"Vragolasta Amfibija:ArgusPanoptes:da li je bolje cackati hranu koja je zapala za zub cackalicom i tako raskrvariti desni ili je bolje ostaviti da ta hrana trune?![]()
![]()
Pitam se,da nije ovoj temi ipak mesto na "Filozofija"..???
![]()
![]()
Ja bih rekla na "Romantici"Vragolasta Amfibija:ArgusPanoptes:da li je bolje cackati hranu koja je zapala za zub cackalicom i tako raskrvariti desni ili je bolje ostaviti da ta hrana trune?![]()
![]()
![]()
![]()
Svilen konac...zainteresovana:A ja bih rekla - kod čika Zube - kad su zubi kvarni, mrvica tu-i-tamo ne menja stvar. Pa onda konac! :wink:
zainteresovana:Konac je zakon.![]()
Pa ne moras da raskrvaris desni uvek kad upotrebljavas cackalicu.Iako ja to nikad ne radim,sve to izvadim jezikomArgusPanoptes:da li je bolje cackati hranu koja je zapala za zub cackalicom i tako raskrvariti desni ili je bolje ostaviti da ta hrana trune?![]()
gena:Ja bih rekla na "Romantici"Vragolasta Amfibija:ArgusPanoptes:da li je bolje cackati hranu koja je zapala za zub cackalicom i tako raskrvariti desni ili je bolje ostaviti da ta hrana trune?![]()
![]()
![]()
![]()