Ćacijevci protiv Dijane

Screenshot_20250827-150846_Facebook.jpg

Da Ćacijevci nemaju ni mozga a ni trunke časti i poštenja to je svima jasno ali mržnja koju pokazuju nezabeležena je u skorije vreme.
Jedna majka je izgubila svoje dete tako što je tona betona pala na to dete. Majka traži pravdu. Ćacijevci je vređaju, pljuju, psuju.. Da li ste stvarno toliko zli? Nekad me je sramota što ste mi komšije, što dišemo isti vazduh. Sramota me je što sam čovek, što sam Srbin.

Pogledajte prilog 1776084
.
Добар пост,

Овакво дно простаклука је просто немогуће.

Међутим, чини ми се очигледно да се ради о фарми ботова браће Вучић који покушавају да "нормализују" овакав начин комуникације и изазовеу тешке, трагичне сукобе у Србији.

Ја не знам никог, али баш никог у Србији ко би се на овакав начин односио према нечијем губитку детета.

Како сам навео, ово зло има своје име и презиме.

.

Da Ćacijevci nemaju ni mozga a ni trunke časti i poštenja to je svima jasno ali mržnja koju pokazuju nezabeležena je u skorije vreme.
Jedna majka je izgubila svoje dete tako što je tona betona pala na to dete. Majka traži pravdu. Ćacijevci je vređaju, pljuju, psuju.. Da li ste stvarno toliko zli? Nekad me je sramota što ste mi komšije, što dišemo isti vazduh. Sramota me je što sam čovek, što sam Srbin.

Pogledajte prilog 1776084
Sta te cudi kod Srba?

Jutka angazovao zene da ga brane zbog napastvovanja zene.

Direktor angazovao zaposlene da vredjaju porodicu ciji je clan porodice poginuo na radnom mestu

Sta te cudi kod Srba?

Jutka angazovao zene da ga brane zbog napastvovanja zene.

Direktor angazovao zaposlene da vredjaju porodicu ciji je clan porodice poginuo na radnom mestu
Streljaju coveka, pa kupe njegovu udovicu da botuje za njih.

Nema gorih od SNSovaca.

Bukvalno je i tehnicki zamisliti goreg ljigosa i gnjidu, cak i na filmu i u knjizi.

To su takvi ljudski prolivi i gvna.

Back