Ћаци из Ћациленда пуцао на обезбеђење, али га је обезбеђење сплава сустигло и разоружало

Poruka
17.778
"Goran Beljić koji je zaposlen u opštini Voždovac, prvi ćaci na koga je Šarović naleteo u Ćacilendu, ispred splava Lasta pucao na obezbeđenje ali ga je obezbeđenje splava sustiglo i razoružalo."

Више нас ништа не може шокирати, знамо ко стоји иза режима АВ. Што је најгоре то је постало нормално. Вучић ће вероватно овом његовом хероју дати прилику да уђе у ријалити и да узме још већу лову.

Poslednja izmena od moderatora:
To su samo mali izbacaji, nije to za politiku....ne predstavlja to cacije...to su izuzeci , kao kad se neki vozac napije, ali je i dalje vozac kad se otrezni...
Наравно да ће они имати тај изговор, али за сваки криминал увек је паметније бити што даље од јавног промовисања и камера.

Ево ти пример репера званог Сале Тру, човек пао пре 4 године са кило ексера и кило хашиша и добио 4 и по године, само зато што су медији жестоко пратили његово хапшење и већ констуисали типичну слику ''репер продаје децу дрогу, промовише дрогу итд'', без обзира што он није био генгста репер који то заиста промовише у песмама, али реп му није донео толику популарност, колико учешће у ријалитију, па је онда на основу тога на суђењу прошао катастрофално, да га ни тим најбољих адвоката не би могао да спаси толико дуге робије.
На крају тамо упознаје лика који је пао са 100 и нешто кила хероина, а добио је мање робије од њега. Како зашто ? Па тај лик није јавна личност, није се појављивао у медији, не постоји никакав видео запис о њему, досадан је за медије и публику.

Ali da budem jasan, meni je ok da se ne govori o cacijima kad su van radnog mesta u cacilendu....

Mnogo gora stvar je ono , krade Vucic nasilje Andrej ali to smo navikli , pa necemo da reagujemo...sto je najcesci pristup Srba...
Abolicija svih koji ti plate pice ili poklone litar ulja...

Ali Srbi su 100% seljacine pa onda je glupo npr da pricam kako bi to moglo da se resi da nisu seljacine..

Mene ubedjuju kao sto su moju drugaricu ubedjivali da je ok da se ebe za uslugu, da je ok da trpis nasilje, lopovluk i sve ono sto Srbi vole da trpe radi imidza da su uspeli ili da su kao svi drugi Srbi ....

Jos bolje kad me ubedjuju da je to pravoslavni nacin zivota....prastanje i razumevanje lopova i poltrona i mediokritetski a asertivni nacin , propaganda...

Tako npr ono cemu sam ja svedocio a to je agresivno ponasanje i unosenje u lice cacijevca koji glumi obezbedjenje coveku na ulici koji slika satore ali ne sadrzaj je nesto sto bih ja kaznjavao ...
Srbi imaju obicaj da kad im nesto nije po volji zamahnu rukom...
Ja sam bio jaci od vecine Srba, ali mi ne odgovara takav nacin unosenja nasilja u svakodnevni zivot...mozda i zato sto ce on ili ona zamahnuti i ja cu dobiti udarac, a ja ako zamahnem oni ce da odleze sledecih minut ili dva...i to ce onda da se zove napad...

A za mene je sve sto je agresija napad...unosenje u lice mi je napad, vika na mene je napad, ako se neko ostri da me napadne, napad je kadmi udje u manje od 1m, jer moje su ruke duge, i domet mi je 1,2m i malo vise za udarac, sve blize mi je slabiji udarac...znaci da sve blize je kasno za odbranu za mene..
Zasto bih dozvolio napadacu dami usheta na 40cm , gde on ima prednost a ne ja...

Tako da mi se svidelo u jednom mestu u stranoj drzavi reakcija policije, covek je samo krenuo ka drugom i postojala je namera da digne ruku ali nije stigao da digne do kraja i bio je uhapsen...i navod je napad...

Srbi mora da uce sta je agresija jer njima nista nije agresija...dok ne poplavi osoba..
Ili dok neko nije veci pa resi sa jednim udarcem situaciju...e onda je napad..

Poslednja izmena:
Један коментар

momak radi u opstini vozdovac,inace je u cacilendu na sluzbi vucicu a ovo je desavanje posle njegovog hvatanja jer je pre toga kod nas na splavu pravio sranje pa su ga momci izbacili napolje pa je doticni decko koji zeli da uci posao.po.pistolj u cacilend i vratio se.i.pucao na momke na obezbedjenje splava ispucao 8 metaka na njih iz cz 88 duga devetka srecom da je bio toliko nadrogiran da nije nikoga pogodio pa je zamenio sanzer i oteo.taksistu i naredio mu da vozi probio rampu sajma i jurila ga i policija i momci iz obezbedjenja splava na koje je.pucao,navatali ga jer je druga patrola policija preprecila put kod.milosevog konaka dje je i uhapsen a pre toga je dobio po guzici...toliko o studentima koji zele da uce svi su naoruzani u cacilend da brane komandanta vucica....

Један коментар

momak radi u opstini vozdovac,inace je u cacilendu na sluzbi vucicu a ovo je desavanje posle njegovog hvatanja jer je pre toga kod nas na splavu pravio sranje pa su ga momci izbacili napolje pa je doticni decko koji zeli da uci posao.po.pistolj u cacilend i vratio se.i.pucao na momke na obezbedjenje splava ispucao 8 metaka na njih iz cz 88 duga devetka srecom da je bio toliko nadrogiran da nije nikoga pogodio pa je zamenio sanzer i oteo.taksistu i naredio mu da vozi probio rampu sajma i jurila ga i policija i momci iz obezbedjenja splava na koje je.pucao,navatali ga jer je druga patrola policija preprecila put kod.milosevog konaka dje je i uhapsen a pre toga je dobio po guzici...toliko o studentima koji zele da uce svi su naoruzani u cacilend da brane komandanta vucica....
Koliko oružja bi bilo pronađeno tamo kada bi policija izvršila raciju.

Ma nemoguće, oni su jedni fini, kulturni, nadasve plemeniti ljudi, to su mu namestili zli blokaderi, naci, proustaše, vaspitačice iz vrtića i ostali izdajnici roda svoga :mrgreen:

Iako nema dokaza da je pucao iz zle namere, svi su skočili da ga osude, nije u redu. Možda samo tradicionalno proslavljo izbacivanje sa splava. :think:

„Ja sam za vas u Ćacilendu život dao“: Misterija snimka bivšeg zaposlenog u Opštini Voždovac koji je navodno pucao iz pištolja, policija se ne oglašava​

Policija se i dalje ne oglašava o dva snimka koja su u četvrtak preplavila društvene mreže, a na kojima se vidi navodno osoba koja je boravila u Ćacilendu i predstavlja se kao Goran Beljić, kako najpre leži krvavog lica na zemlji, dok mu muškarci kojima se ne vidi lice prete, a zatim drugi na kom se vidi kako puca na obezbeđenje i goste jednog lokala u Beogradu. Zvanično se oglasila samo Opština Voždovac saopštenjem da Beljić jeste radio u toj instituciji, ali da je pre nego što su snimci nastali, dobio otkaz. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova, sa druge strane, ne odgovaraju na pitanja Nova.rs, niti su se saopštenjem oglasili o ovom događaju.

https://nova.rs/vesti/hronika/ja-sa...no-pucao-iz-pistolja-policija-se-ne-oglasava/

Srbija je velika tajna.

Osnovni sud u Novom Sadu odredio je R.V. (56) iz Veternika dvomesečnu meru zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor, zbog sumnje da je tokom protesta u organizaciji Zborova u Novom Sadu 10. juna, napao službeno lice.

Kako prenosi portal Razglas news, Osnovno javno tužilaštvo podnelo je predlog za tu meru 12. juna, a ona će trajati do 12. avgusta, s pravom žalbe u zakonskom roku. Tužilaštvo tereti R.V. za krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Incident se dogodio tokom blokade 30 raskrsnica u Organizaciji Zborova Novog Sada, protesta građana koji su blokirali saobraćaj na raskrsnici kod Gradskog saobraćajnog preduzeća, tražeći raspisivanje izbora za savete mesnih zajednica.

Back