Ali da budem jasan, meni je ok da se ne govori o cacijima kad su van radnog mesta u cacilendu....
Mnogo gora stvar je ono , krade Vucic nasilje Andrej ali to smo navikli , pa necemo da reagujemo...sto je najcesci pristup Srba...
Abolicija svih koji ti plate pice ili poklone litar ulja...
Ali Srbi su 100% seljacine pa onda je glupo npr da pricam kako bi to moglo da se resi da nisu seljacine..
Mene ubedjuju kao sto su moju drugaricu ubedjivali da je ok da se ebe za uslugu, da je ok da trpis nasilje, lopovluk i sve ono sto Srbi vole da trpe radi imidza da su uspeli ili da su kao svi drugi Srbi ....
Jos bolje kad me ubedjuju da je to pravoslavni nacin zivota....prastanje i razumevanje lopova i poltrona i mediokritetski a asertivni nacin , propaganda...
Tako npr ono cemu sam ja svedocio a to je agresivno ponasanje i unosenje u lice cacijevca koji glumi obezbedjenje coveku na ulici koji slika satore ali ne sadrzaj je nesto sto bih ja kaznjavao ...
Srbi imaju obicaj da kad im nesto nije po volji zamahnu rukom...
Ja sam bio jaci od vecine Srba, ali mi ne odgovara takav nacin unosenja nasilja u svakodnevni zivot...mozda i zato sto ce on ili ona zamahnuti i ja cu dobiti udarac, a ja ako zamahnem oni ce da odleze sledecih minut ili dva...i to ce onda da se zove napad...
A za mene je sve sto je agresija napad...unosenje u lice mi je napad, vika na mene je napad, ako se neko ostri da me napadne, napad je kadmi udje u manje od 1m, jer moje su ruke duge, i domet mi je 1,2m i malo vise za udarac, sve blize mi je slabiji udarac...znaci da sve blize je kasno za odbranu za mene..
Zasto bih dozvolio napadacu dami usheta na 40cm , gde on ima prednost a ne ja...
Tako da mi se svidelo u jednom mestu u stranoj drzavi reakcija policije, covek je samo krenuo ka drugom i postojala je namera da digne ruku ali nije stigao da digne do kraja i bio je uhapsen...i navod je napad...
Srbi mora da uce sta je agresija jer njima nista nije agresija...dok ne poplavi osoba..
Ili dok neko nije veci pa resi sa jednim udarcem situaciju...e onda je napad..