C5 pitanje

Don Corleone

Primećen član
Poruka
515
Imam vozilo Citroen c5 , 1,8 benzinac sa ugradjenim plinom pojavljuje se problem prilikom startovanja kad je hladan da se ugasi dok je na rezimu rada benzin. Posle kad prebaci na gas nema nikakvih problema. Molim vas odgovorite mi koje su moguce greske sa ovim opisanim kvarom.

Druže, ja takođe imam Citroen C5 sa plinom ali je 2.0.. Kod mene nema problema, ima ugrađen sekvent holandski plin AG.. jedino što sam primetio je da je prilično osetljiv na kvalitet gasa i ukoliko je loš, ponekad se ugasi dok je na leru, ali jako retko.. Ja bih ti preporučio da ga malo žustrije voziš na benzinu jedno stotinak kilometara, to bi trebalo da reši problem..

Imam vozilo Citroen c5 , 1,8 benzinac sa ugradjenim plinom pojavljuje se problem prilikom startovanja kad je hladan da se ugasi dok je na rezimu rada benzin. Posle kad prebaci na gas nema nikakvih problema. Molim vas odgovorite mi koje su moguce greske sa ovim opisanim kvarom.

Prosto i jednostavno odes u servis da ti ociste dizne u ultrazvucnoj kadici i vrate ih nazad.Mislim da je ciscenje 10 eura po dizni a ne radi dobro usled nekoriscenja dizni jer ga uglavnom vozis na plin i dizne se zacepe.Ako bude ovo sto sam ti rekao-castis cugu.:)
Ja pijem pivo.:per:

Back