C5 pitanje

Don Corleone

Primećen član
Poruka
515
Imam citroen c5 instriment tabla mi je zelene boje, da li mogu da se promene biber sijalice u svetlo plavu ili u crvenu , da mi nebude vise zelena boja?Isto tako vas pitam zleno svetlo mi se nalazi na radiu prijemniku, i na celoj konzoli istrument table da li je moguce promeniti svetlo u crveno ili svetlo plavo.

Poslednja izmena:
Sve se moze ako imas vremena,zivaca i maste. Moras izvaditi tablu pa videti sta osvetljava pozadinu.Ako su sijalice od 1,2W onda na njih samo navuces gumene kapice u boji.
Nece to biti ono sto si zamislio ali nece biti ni zeleno.
A ako tablu osvetljavaju SMD led diode onda mozes da napravis sta hoces jer ima da se kupe u bojama i onda bi to bilo ono sto zelis.
Ja sam recimo na mojoj astri stavljao obicne led diode ispod svakog broja pa je umesto jedne sijalice na tom mestu bilo 14 led dioda.
U principu sve je to budz pa ponekad moras negde i malo plastike odseci,negde dodati ali zarad lepse table i to se mora ponekad uraditi.
Ja cu kod mene na Puntu da promenim SMD led diode iz narandzastog u plavo a cageri ce da svetle belo. izgledace strava samo da se ja naostrim pa da to uradim.
Evo ti jedan primer kako to moze da izgleda na Puntu.
fkziit.jpg

Sve se moze ako imas vremena,zivaca i maste. Moras izvaditi tablu pa videti sta osvetljava pozadinu.Ako su sijalice od 1,2W onda na njih samo navuces gumene kapice u boji.
Nece to biti ono sto si zamislio ali nece biti ni zeleno.
A ako tablu osvetljavaju SMD led diode onda mozes da napravis sta hoces jer ima da se kupe u bojama i onda bi to bilo ono sto zelis.
Ja sam recimo na mojoj astri stavljao obicne led diode ispod svakog broja pa je umesto jedne sijalice na tom mestu bilo 14 led dioda.
U principu sve je to budz pa ponekad moras negde i malo plastike odseci,negde dodati ali zarad lepse table i to se mora ponekad uraditi.
Ja cu kod mene na Puntu da promenim SMD led diode iz narandzastog u plavo a cageri ce da svetle belo. izgledace strava samo da se ja naostrim pa da to uradim.
Evo ti jedan primer kako to moze da izgleda na Puntu.
fkziit.jpg

Hvala puno na ovoj slici izgleda strava.

Druže i ja imam C5.. iskreno, ne bih nikad tako nešto radio c5 nije auto za takve stvari.. ja sam mu stavio alu felne petokrake 16" i blago zatamnio stakla, sasvim pristojno izgleda.. ni meni se nešto ne sviđa ta zelena boja sijalica ali šteta bi bilo rastavljati tablu zbog toga a i moraš displej vaditi i centralnu konzolu.. a posle ćeš ga verovatno teže prodati

Back