c1 ili c2 i tome slicno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde gore? Izvini ali stvarno sam glup za ovakve stvari.
Daj link ako ti nije teško.
Screenshot 2023-02-24 at 03.05.14.png

i...nadjoste li odgovor ?
То су ти шатро неки казнени поени. Типа тај ц1 је нека прва опомена, па ваљда иде ц2 као друга, и тај ц3 је ваљда бан на неко време, зависи шта си писао а да није у складу са правилником.

Nije "par dana", momce,
nego tri dana,
zato se zove ce - TRI.

Svakako je subjektivna procena dezurnog mo deratora.
Ako te uzo na zub bolje trazi drugi forum
ili otvori svoj blog, kao sav pristojan svet.
Nikad neces dokazati da mod gresi.
Oni su bezgresna bica, vestacka inteligencija, neljudi.
Pomiri ae sa tim da neces biti u pravu sve dok ne postanes mod.
Srecno.

Poslednja izmena:
Nije "par dana", momce,
nego tri dana,
zato se zove ce - TRI.

Svakako je subjektivna procena dezurnog mo deratora.
Ako te uzo na zub bolje trazi drugi forum
ili otvori svoj blog, kao sav pristojan svet.
Nikad neces dokazati da mod gresi.
Oni su bezgresna bica, vestacka inteligencija, neljudi.
Pomiri ae sa tim da neces biti u pravu sve dok ne postanes mod.
Srecno.
Ne mogu da verujem da ti ovo nisu obrisali 😂
Što se mene tiče, nije TRI nego PET dana, valjda me vole 😜
A c1 dobijem kad mene neko vređa. Pošto sam trenutno pod c1 sad će ban zbog ovoga :lol:

Ovo nije plenum foruma,
ovo je deo u kojem iznosimo sopstvena viđenja, mane i uočene probleme na forumu,
i tehničke i one druge.
Ponekad nudimo i predloge rešenja, predloge kako forum napraviti funkcionalnim.
Nema u tome zle krvi.

Okoštali modovi govore da pokvaren autobus treba gurati.
Ja mislim da ga treba popravljati.

Ovo nije plenum foruma,
ovo je deo u kojem iznosimo sopstvena viđenja, mane i uočene probleme na forumu,
i tehničke i one druge.
Ponekad nudimo i predloge rešenja, predloge kako forum napraviti funkcionalnim.
Nema u tome zle krvi.

Okoštali modovi govore da pokvaren autobus treba gurati.
Ja mislim da ga treba popravljati.
Kada sam ja predložio da se uvede momentalni ban za psovanje porodice, predlog mi je bio izbrisan za 2 sekunde.

Koliko znam, i kako bi trebalo da bude, ovo je čisto tehnički deo foruma.
Na tehničkom delu, "pitanja o forumu" i "predlozi za forum" dozvoljeno je i postavljati pitanja i nuditi predloge.
I obrazloženja.
Moguća je i diskusija o predlogu.

Samo bez insistiranja, jer odluka nije na članovima.

C1 je upozorenje za neprimereno ponašanje na forumu - vređanje, spamovanje, provociranje, rasizam, pretnje, širenje mržnje itd...

Kada se dobije 3x C1 ili C3 dolazi do zabrane pisanja poruka par dana na forumu.
Nema u pravilniku pa da te pitam. Imam c1 "zbog odgovora na provokaciju".
Znači mene su pljuvali, laže se o meni, zalazi u privatni život iz izvora "rekla- kazala", odgovorim koliko je moguće pristojno i dobijem c1.
Ne razumem stvarno, kad te neko napada ne smeš da se braniš ili je to samo kad te "neko" napada?
Ti si mod, zato te i pitam. PITAM, rekoh. Nije napad.

Kao kad te jednom proglase ludim posle toga sve što kažeš ništa ne vredi. Ako si racionalan- reći će "razvio je odbrambeni mehanizam", tako i ovde. Nije mi krivo što sam dobio c1 da sam ga dobio zbog na primer "spam" što i jeste bilo nego što sam ga dobio "zbog odgovora na provokaciju".
Draže bi bilo da sam banovan ali da je razlog realan.

Ako
Znači mene su pljuvali, laže se o meni, zalazi u privatni život iz izvora "rekla- kazala", odgovorim koliko je moguće pristojno i dobijem c1.
Ne razumem stvarno, kad te neko napada ne smeš da se braniš ili je to samo kad te "neko" napada?
Ako želiš da ti ne psuju porodicu nekažnjeno, postani mod.
Ne znam bolji način.

Možeš se, kao, žaliti moderatoru, ali moderator koji je psovke već dozvolio će se jako naljutiti na tebe,
jer prstom upireš u njegov loš rad (u stvari nerad) i činiš ga vidljivim.
Mod to doživljava kao napad na službeno lice. Postaješ pretnja koju treba ukloniti.

Ako istraješ na insistiranju, obrisaće obojicu, i onog ko te psuje i tebe koji prijavljuješ.
Psovki posle brisanja više nema, i ostaje samo tvoje "ometanje".
Ti ćeš dobiti kaznu jer uznemiravaš i ometaš.
(ja to iz iskustva)

Poslednja izmena:
Ako

Ako želiš da ti ne psuju porodicu nekažnjeno, postani mod.
Nuđeno mi je, što je najveći fazon. Znaš li zašto nisam prihvatio? Rekao sam da ću biti ako za mesec dana ne nađu baš nikoga drugog jer mi je glupo da ja budem moderator ljudima koji znaju daleko više od mene.
Eto imam obraz. I realan sam.
Ne znam bolji način.

Možeš se, kao, žaliti moderatoru, ali moderator koji je psovke već dozvolio će se jako naljutiti na tebe,
jer prstom upireš u njegov loš rad (ili nerad).
Mod to doživljava kao napad na službeno lice. Postaješ pretnja koju treba ukloniti.
Sve zavisi kako se ponašam. U prošlom postu rekoh primer kako prolaze oni koji su jednom proglašeni ludim.
Evo sad sam na samoj granici da se ponašam kao nezadovoljni ludak pa umesto da ćutim i podvijem rep ja lajem ovde. Da, verujem da postajem nepoželjan. Žalio sam se na ponašanje korisnice koja me proganja (a tvrdi da to ne radi, "samo" ide za mnom, citira mene, na mojim temama) i zbog čijih nagađanja ko mi je možda sestra ili žena JA dobijem c1.

Mogu samo za politiku da ti kažem gde sam mod, ne znam gde si dobijao poene.

Ako te neko provocira i vređa,
prijaviš post i mod bi to trebalo da obriše i sankcioniše po potrebi.

Ako se dvoje baš neprimereno svađaju, oboje dobiju po poen ili ban.

A @TUTU lupa gluposti ne bi previše obraćao pažnju .

Mogu samo za politiku da ti kažem gde sam mod, ne znam gde si dobijao poene.

Ako te neko provocira i vređa,
prijaviš post i mod bi to trebalo da obriše i sankcioniše po potrebi.

Ako se dvoje baš neprimereno svađaju, oboje dobiju po poen ili ban.
Progoni me. Ide za mnom, citira me (citate skrati pa budu izvučeni iz konteksta), provocira, otvoreno širi laži i pretpostavlja, vređa me, izaziva dok ja njoj niti se obraćam niti je ikako spominjem.
Hvala na odgovoru.
A @TUTU lupa gluposti ne bi previše obraćao pažnju .
Ne lupa gluposti, da to nije tako ne bih ja sad pisao ovde, znači imam i ja iskustva na svojoj koži.

Progoni me. Ide za mnom, citira me (citate skrati pa budu izvučeni iz konteksta), provocira, otvoreno širi laži i pretpostavlja, vređa me, izaziva dok ja njoj niti se obraćam niti je ikako spominjem.
Hvala na odgovoru.

Ne lupa gluposti, da to nije tako ne bih ja sad pisao ovde, znači imam i ja iskustva na svojoj koži.
prijavi takve postove zvanicnim putem na prijavite

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back