a šta kažete za ovu koleginicu???
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
PEPELJUGA ZA 4.500 FUNTI: Paulina (30) skratila 4 prsta da bi obula manje cipele!
- - - - - - - - - -
Skratila srednji i prst između srednjeg i palca za centimetar, a operacija je vršena pod lokalnom anestezijom.
Operacija Pepeljuga se vrši radi promene oblika i veličine stopala kako bi noge izgledala bolje u štiklama. Operacije uključuju skraćivanje i produžavanje prstiju noge, sečenje suvišnih kostiju kako bi se uklonila udubljenja i ispupčenja. Paulina Čarlikovska je potrošila 4.500 funti na skraćivanje četiri prsta.
Paulini Čarlikovskoj (30) kupovina cipela uvek je bila mučenje. - Zvuči smešno, ali uvek sam mrzela svoja stopala i bilo me je sramota da ih moji prijatelji vide. Čak i dok sam bila dete, mislila sam da ne izgledaju normalno. Mnogo su me nervirala. Moj srednji prst i prst između njega i palca bili su duži od palca.
"Nosila sam tri broja manje - 39 umesto 42 - pa su mi noge i ta dva prsta uvek bili natečeni. Znam da su moja stopala zbog toga izgledala još gore, ali nisam htela da nosim velike cipele. Pošto imam svoj kozmetički salon i mnogo vrema provodim baveći se tuđim stopalima, bila sam još nesrećnija", kaže Paulina.
Zato se Paulina odlučila za "Pepeljuga-operaciju", kontroverznu kozmetičku proceduru tokom koje se menjaju oblik i veličina stopala. Poslednjih godina ove operacije su postale veoma popularne u Americi. Sada postaju sve popularnije i u Britaniji.
- - - - - - - - - -