C I P E L E

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

proka

Legenda
Poruka
57.100
koja je tajna u cipelama?

zašto neke žene zovu stonoga?

ja imam dva para cipela, crne i braon i ne trebaju mi ni jedne više

dobro de, imam i mokasine, brodarice, čizme za lov, čizme za zimu, duboke cipele... :cool:

SpUyQfu.jpg

- - - - - - - - - -

da li ova slika objašnjava sve?

da li stvarno volite cipele više od nas ??

Ne više od vas, ne preteruj :)
Ali ih volim više od svih drugih modnih sadržaja. Neke žene obožavaju torbe, recimo. Ja ne. Ali obuća... Ne smem ni da kažem koliko pari imam. Tačnije, ni ne znam više. Kada sam se selila, jedna tura je bila samo obuća :rumenko:
A što je najgore, neke nikada nisam ni obula.

...pffff...nemam puno cipela ali sam u srednjim dvadesetim prestala da kupujem sta god od obuce, uvek pokusavam da kupim sto kvalitetniju cipelu, cekam rasprodaje, planiram i stvarno mnogo pomaze, mama i baka mi imaju cukljeve a meni nista nije izaslo tako da je dobra cipela, u mom slucaju, ispala verni cuvar mog stopala:lol:

...kada kupujes kvalitetno, ne mozes da ih imas bas puno...

Ja nisam opsednuta cipelama, tesko mi je da nadjem ono sto mi se svidja, a da nije neudobno.

Opet lose cipele imaju potencijal da upropaste ostatak odevne kombinacije, tako da :roll:

Najvise volim haljinice, donji ves koji mi lepo stoji, farmerke, mindjuse, marame ... sve pre cipela. Nisam sex&city tip zene, ocigledno, jer nikako ne kapiram opsednutost cipelama

Пази кобасичара чиме се бави! :D

Свега имам по три пара осим зимске обуће која у мом случају и не постоји. Наиме, управо сам у марту хитнула у смеће оне глежњаче на шнир.

a šta kažete za ovu koleginicu???

- - - - - - - - - -

paulina-carlikovska-prsti-operacija-facebook-dejli-mejl-1403524587-521653.jpg

- - - - - - - - - -

PEPELJUGA ZA 4.500 FUNTI: Paulina (30) skratila 4 prsta da bi obula manje cipele!

- - - - - - - - - -

Skratila srednji i prst između srednjeg i palca za centimetar, a operacija je vršena pod lokalnom anestezijom.
Operacija Pepeljuga se vrši radi promene oblika i veličine stopala kako bi noge izgledala bolje u štiklama. Operacije uključuju skraćivanje i produžavanje prstiju noge, sečenje suvišnih kostiju kako bi se uklonila udubljenja i ispupčenja. Paulina Čarlikovska je potrošila 4.500 funti na skraćivanje četiri prsta.
Paulini Čarlikovskoj (30) kupovina cipela uvek je bila mučenje. - Zvuči smešno, ali uvek sam mrzela svoja stopala i bilo me je sramota da ih moji prijatelji vide. Čak i dok sam bila dete, mislila sam da ne izgledaju normalno. Mnogo su me nervirala. Moj srednji prst i prst između njega i palca bili su duži od palca.
"Nosila sam tri broja manje - 39 umesto 42 - pa su mi noge i ta dva prsta uvek bili natečeni. Znam da su moja stopala zbog toga izgledala još gore, ali nisam htela da nosim velike cipele. Pošto imam svoj kozmetički salon i mnogo vrema provodim baveći se tuđim stopalima, bila sam još nesrećnija", kaže Paulina.
Zato se Paulina odlučila za "Pepeljuga-operaciju", kontroverznu kozmetičku proceduru tokom koje se menjaju oblik i veličina stopala. Poslednjih godina ove operacije su postale veoma popularne u Americi. Sada postaju sve popularnije i u Britaniji.

- - - - - - - - - -

http://www.kurir.rs/pepeljuga-za-45...prsta-da-bi-obula-manje-cipele-clanak-1432357

Има жена са очајним прстима, ова је вероватно била тај случај - оно кад ти други и трећи штрче изнад палца. Фуј!

Ето, баш сад видим и у тексту да је то то.

"Kao tinejdžer sam nosila zdepaste, visoke cipele s platformom i mislim da je moj problem počeo od toga. Kad sam imala 16 godina, prsti su počeli da mi se povijaju. Tokom godina je postajalo sve gore i gore, a onda mi je postalo teško da nađem odgovarajuće cipele. Sve sa kaišem i na štiklu činilo je da moja stopala izgledaju užasno. Muž me je ubeđivao da ne radim operaciju, ali ga nisam slušala. Sada kad razmislim, ušla sam u to tek tako, misleći da će to da reši sve, ali sada mi je žao što nisam poslušala Nika", priznaje Danijel.

Danijel je imala operaciju pod opštom anestezijom tokom koje su joj kukama ispravljani prsti. Uklonjeni su joj i čukljevi, zbog čega je bilo i sečenja i testerisanja suvišnih kostiju."Nakon operacije bol je bio veliki, a uskoro mi je postalo jasno da nešto nije u redu, jer su mi prsti stajali pod čudnim uglom. Nisu dodirivali pod kada bih spustila nogu. Posle nedelju dana imala sam drugu operaciju da bi ih ispravila, ali su i dalje bili malo povijeni na gore. Nakon šest nedelja, izvukli su mi kuke iz prstiju, što je bolelo toliko da sam se skoro onesvestila. Šest meseci nisam išla na posao, jer nisam mogla da hodam i jer su mi stopala bila veoma natečena. Godinu dana nisam mogla da nosim svoj broj cipela, pa sam nosila papuče sve vreme. Pitala sam se da li će se ikad zalečiti do kraja. I danas imam problema. Najgore od svega je što prsti neće da mi se saviju, stopala su mi uvek ukočena, a to utiče na moje članke i kolena. Hirurg je izgleda više mislio na izgled mojih nogu, nego na njihovo funkcionisanje", rekla je Danijel.

Danijel ni dan danas ne može da uživa u cipelama na štiklu. "Ne mogu dovoljno da povijem stopalo da bih stala u štikle. Moraću ceo život da provedem u ravnoj obući. Ljudi treba dobro da razmisle pre nego što urade neku operaciju za ulepšavanje bilo kog dela tela. Neke stvari nisu vredne rizika", poručuje Danijel.

koja je tajna u cipelama?

zašto neke žene zovu stonoga?

ja imam dva para cipela, crne i braon i ne trebaju mi ni jedne više

dobro de, imam i mokasine, brodarice, čizme za lov, čizme za zimu, duboke cipele...
da li stvarno volite cipele više od nas ??

Ipak više volim muškarce a ti se zapitaj na kom je mestu žena u tvom srcu sa takvim zalihama cipela :lol:

a šta kažete za ovu koleginicu???

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

PEPELJUGA ZA 4.500 FUNTI: Paulina (30) skratila 4 prsta da bi obula manje cipele!

- - - - - - - - - -

Skratila srednji i prst između srednjeg i palca za centimetar, a operacija je vršena pod lokalnom anestezijom.
Operacija Pepeljuga se vrši radi promene oblika i veličine stopala kako bi noge izgledala bolje u štiklama. Operacije uključuju skraćivanje i produžavanje prstiju noge, sečenje suvišnih kostiju kako bi se uklonila udubljenja i ispupčenja. Paulina Čarlikovska je potrošila 4.500 funti na skraćivanje četiri prsta.
Paulini Čarlikovskoj (30) kupovina cipela uvek je bila mučenje. - Zvuči smešno, ali uvek sam mrzela svoja stopala i bilo me je sramota da ih moji prijatelji vide. Čak i dok sam bila dete, mislila sam da ne izgledaju normalno. Mnogo su me nervirala. Moj srednji prst i prst između njega i palca bili su duži od palca.
"Nosila sam tri broja manje - 39 umesto 42 - pa su mi noge i ta dva prsta uvek bili natečeni. Znam da su moja stopala zbog toga izgledala još gore, ali nisam htela da nosim velike cipele. Pošto imam svoj kozmetički salon i mnogo vrema provodim baveći se tuđim stopalima, bila sam još nesrećnija", kaže Paulina.
Zato se Paulina odlučila za "Pepeljuga-operaciju", kontroverznu kozmetičku proceduru tokom koje se menjaju oblik i veličina stopala. Poslednjih godina ove operacije su postale veoma popularne u Americi. Sada postaju sve popularnije i u Britaniji.

- - - - - - - - - -

hahaha ja srednji prst nikad ne bih skratila.:lol:

Back