cene su onako... Slične kao u Njujorkeru i Berški, malo niže od Zare.
I kvalitet je kao u Njujorkeru i Berški-malo niži od Zare.
Ja sam gledala majice sa aplikacijama i cene su od 900 do 2000, haljine-cene su od 3000 do 5000 i blejzere-cene su im od 4500 do 7000. Pa na to dodaš još 20% popust.
ima dosta sintetičkih stvari za koje bi na prvu loptu rekla da je pamuk-to je minus.
Ima jako puno nekakvih šarenih košulja i tunika koje su kao od Kineza...
Ima dosta pantalona sa dubokim strukom i blejzera kao za starije žene.
Tj, najveći deo kolekcija i izgleda kao da je za starije, pa se dosta starijih žena i motalo po prodavnici-od 40 pa naviše...
Ima jedan ceo deo sa džinsom koji deluje ok, sa haljinama za izlaske koje su od onog sjajnog "satena" i deluju baš jeftino, sa safari modom gde je sve zanimljivih boja ali je puno poliestera, sa modom za trudnice koja mi je btw bila i najlepša, sa vešom (uglavnom padobranskih veličina)-ima nekih mnogo lepih brushaltera drečavo roze na tufnice

, sa pižamama, kupaćima, aksesoarom koji je kao iz Njujorkera, kožnim jaknama i mantilima + moda za decu + odeljenje za muškarce.
Jeziva je gužva bila juče, ako ćeš ići danas, najpametnije je da dođeš u nečemu uskom i uopšte ne pokušavaš da se domogneš garderobe za probanje.
E da, uglavnom su sve veliki brojevi-od 40 pa naviše. Meni je npr sve što mi se svidelo bilo ili veliko, ili kratko ako iskopam boj 34. NEma uskih krojeva kao npr u Zari ili MAngu, sve su široki krojevi kao za razbacanije ljude. Npr po njihovom bih ja trebalo da nosim 36 po širini a 40 po dužini. Mislim, verovatno su im starije žene ciljna grupa pa im se ovakvi krojevi uklapaju u strategiju... Šta znam.