C&A u Ušću

C&A je sasvim pristojan brend. :)

Imam nekolicinu krpica s njihovim potpisom, sve su od veoma kvalitetnih, prirodnih materijala.

Parku od lepog pamuka rado nosim vec drugu sezonu. Izgledom je kao na dan kada sam je kupila. :)

Vuneni kaputic retro kroja u carobnoj zelenoj boji, sa sarmantnom postavom na tufne, takodje je drag odevni predmet.

Imam nekoliko letnjih sakoa, s kratkim rukavima, divno ukrojenih, nacinjenih od lana. Nosim ih s zarom, a ipak su vrlo ocuvani. :)

S njihovim kardiganima takodje imam lepo iskustvo, vuna je podatna, meka.

Pazarila sam i basic brus u nude boji, odlicno se pokazao. :)

Volim i njihovu bizuteriju, imaju atraktivne a veoma pristupacne komade.
Efektno prstenje, lepe ogrlice mogu se naci po vrlo pristupacnim cenama.

Radujem se sto C&A dolazi kod nas. :)

C & A je otprilike rekao bih marka kao H & M, sto ce reci ok stvari po ok ceni...

Jos jedan jeftini brend koji prodaje ulicnu modu sa zakasnjenjem stize u Srbiju
Lepo.. ili ne

Meni C&A više liči na jeftiniju varijantu Marks&Spencer. Ono, stvari za celu porodicu, jednostavne, pouzdane - i to je sasvim ok. Ako se nose espadrile, oni izbace u svim bojama, i po normalnoj ceni (tj. jeftine, kao što espadrile i treba da budu) - nigde ne piše koje su marke, majica je prosto majica, rolka je rolka. Prave stvari za upotrebu.

cene su onako... Slične kao u Njujorkeru i Berški, malo niže od Zare.
I kvalitet je kao u Njujorkeru i Berški-malo niži od Zare.
Ja sam gledala majice sa aplikacijama i cene su od 900 do 2000, haljine-cene su od 3000 do 5000 i blejzere-cene su im od 4500 do 7000. Pa na to dodaš još 20% popust.
:)

ima dosta sintetičkih stvari za koje bi na prvu loptu rekla da je pamuk-to je minus.
Ima jako puno nekakvih šarenih košulja i tunika koje su kao od Kineza...

Ima dosta pantalona sa dubokim strukom i blejzera kao za starije žene.
Tj, najveći deo kolekcija i izgleda kao da je za starije, pa se dosta starijih žena i motalo po prodavnici-od 40 pa naviše...

Ima jedan ceo deo sa džinsom koji deluje ok, sa haljinama za izlaske koje su od onog sjajnog "satena" i deluju baš jeftino, sa safari modom gde je sve zanimljivih boja ali je puno poliestera, sa modom za trudnice koja mi je btw bila i najlepša, sa vešom (uglavnom padobranskih veličina)-ima nekih mnogo lepih brushaltera drečavo roze na tufnice :) , sa pižamama, kupaćima, aksesoarom koji je kao iz Njujorkera, kožnim jaknama i mantilima + moda za decu + odeljenje za muškarce.

Jeziva je gužva bila juče, ako ćeš ići danas, najpametnije je da dođeš u nečemu uskom i uopšte ne pokušavaš da se domogneš garderobe za probanje.

E da, uglavnom su sve veliki brojevi-od 40 pa naviše. Meni je npr sve što mi se svidelo bilo ili veliko, ili kratko ako iskopam boj 34. NEma uskih krojeva kao npr u Zari ili MAngu, sve su široki krojevi kao za razbacanije ljude. Npr po njihovom bih ja trebalo da nosim 36 po širini a 40 po dužini. Mislim, verovatno su im starije žene ciljna grupa pa im se ovakvi krojevi uklapaju u strategiju... Šta znam.

Tril, hvala na detaljnom izvestaju.

Videla sam na sajtu par slatkih pidzamica sa Snoopy-jem (pise da su 100% pamuk, mada verujem tek kad licno vidim..)

Ne svidja mi se to sto kazes da ima puno sintetike..

Navratila sam danas u C&A da vidim zbog cega je tolika guzva. Kad sam usla unutra, ostala sam zapanjena. Prvo sto se radnja usmrdila od silne rulje, drugo sto im je odjeca ocajna. Obisla sam cijelu radnju i stvarno nisam vidjela nista lijepo sto bi se moglo kupiti, ali ajde opet svako ima svoj ukus i to postujem. Radnja me najvise podsjeca na kineske prodavnice, tj odjeca, radnja kao radnja je ok, velikaaaa, ali odjeca, stvarno mi se nista ne svidja.

Back