By by America! :)

Imam osecaj da ce Amerika opet napraviti razdor izmedju Evrope i Rusije, i tako resiti dupli problem jednim udarcem. EU nema jedinstvenu spoljnu politiku i mnogo je tu zemalja koje mogu da se potplate i naprave unutrasnji razdor i destabilizuju Uniju kao celinu.

taman posla da ova tema prodje brez mene.

daklem, to spotkupljivanje otpada jer su ameri corak slovu. a i svejedno je ocel unija propasti il ne. ameri su potonuli dublje od titanik i nikakvo potplacivanje kojekakvih berluskonija tadeusha il tadica ne moze im pomoci.
cak i ako za svoju propast optuze ceo svet i bombarduju ga nece se dici vec ce jos vise potonuti u potpun zaborav zajedno sa svoju mocnu vojsku koja je toliko zla nanela svetu.
bush hvala ti u ime srpskog naroda sto si unistio ameriku.

ja od danas slavim njegov rodjendan a kad odapne ondak cu slavim i taj dan duplo.

nestomi ne ide internet. dok podje da nastavim
nego treba se spremimo da docekamo prvi talas izbeglica to jes oni nasi sto su odtutnjali u ameriku da sluze bushu i americkom imperijalizmu.evo ja cu da oslobodim stalu ima seno i balege od krave pa ce im bidne toplo preko zimu

Imam osecaj da ce Amerika opet napraviti razdor izmedju Evrope i Rusije, i tako resiti dupli problem jednim udarcem. EU nema jedinstvenu spoljnu politiku i mnogo je tu zemalja koje mogu da se potplate i naprave unutrasnji razdor i destabilizuju Uniju kao celinu.

A dodajmo i spoljnjeg i unutrašnjeg neprijatelja koji jedva čekaju da zaseju seme razdora
Ljubi te Tito

Америчка империјалистичка струја из гована ће изаћи јача, а најебаће гологузи, празноглави народ.

Ja sam nešto razmišljao...
Obzirom da nisi rodjen u Americi onda imaš takav stav prema istoj.
Da si rodjen u Americi uopšte ne bi ovako razmišljao.
Dakle, nisi ti kriv što si takav.

Back