Buzz off

gost 287488

Aktivan član
Poruka
1.203
Mrlja svrlja u vas zivot....Molim?!Snima je ortak :whistling:kam.korderom,ona naga prica tel.prica sa svojim deckom...pa,jednostavno dosadio si mi...hladnokrvno ubija momka u mozak i kaze mu dojadio si mi znas,smeje se ha ha ha,pokvareno,prevrce se kao da je na kastingu za hard core movie.E sad,sta bi ste uradili da taj snimak koji vam je pokazao neko od prijatelja,pokazuje vam snimak sa mob.a vi onako sa nevericom:(gledate taj snimak,zeludac vam se prevrce...:sad2:A bili ste dugo u vezi,govorila vam da ste najbolji,kako vas mnogo voli...i odjednom buzz off:evil::SHA ces da radis A?Everybody loves somebody sometimes:heart::evil:Polly want*s a cracker:whistling:

Poslednja izmena:
Mrlja svrlja u vas zivot....Molim?!Snima je ortak :whistling:kam.korderom,ona naga prica tel.prica sa svojim deckom...pa,jednostavno dosadio si mi...hladnokrvno ubija momka u mozak i kaze mu dojadio si mi znas,smeje se ha ha ha,pokvareno,prevrce se kao da je na kastingu za hard core movie.E sad,sta bi ste uradili da taj snimak koji vam je pokazao neko od prijatelja,pokazuje vam snimak sa mob.a vi onako sa nevericom:(gledate taj snimak,zeludac vam se prevrce...:sad2:A bili ste dugo u vezi,govorila vam da ste najbolji,kako vas mnogo voli...i odjednom buzz off:evil::SHA ces da radis A?Everybody loves somebody sometimes:heart::evil:Polly want*s a cracker:whistling:
sami su se birali, zar ne? ne mozes da bar ne naslucujes posle toliko vremena u sta si se upleo. a ako si sam birao, nemas prava ni da se zalis bas previse.....i pitam se kako to da se uvek istim ljudima desavaju takve stvari? pa jer se ponasaju po sablonu koji im ocito ne odgovara...sa kim si takav si. ako ne valja, menjaj nesto u sebi.

Polly want*s a cracker:whistling:

Izvoli sinak.

250px-Cracker-1.jpg

Shta mozhesh da radish, shta mozhesh da uchinish kad te snadje bilo kakva tragedija u zhivotu, da neshto nauchish i nastavish dalje. Tuga svakako, muka, jad, chemer, ochaj, sve to je normalno, al sve to i prodje.

Apsolutno nista.

Zena ima k'o salate. A ako pozivim, doci ce ponovo... I onda bih je kresao. Sto da ne... Ako bi krenula sa emocinalnim izlivima, onda bi dobila odgovor, nesto u stilu: "Hvala sto si me otkacila na vreme - shvatio sam da uopste <onda sve u negaciji>..."...

U vezi šljama koji nema druge satisfakcije u životu već da traži pažnju na najgrđe moguće načine, i hrani svoj ego tuđom patnjom i nesrećom? Pa jedno veliko NIŠTA. Eto to ja uradim kad naletim na takvu neku budalu ( a bilo ih je dosta ). Ne uradim ništa, od mene dobiju nula reakcije. I to ih boli, pate, nije im jasno kako, zašto sad ja nisam iznerviran, besan, očajan.I još kad im se posle svega uredno javim na ulici, umesto da ih pregazim traktorom, ma mukica.

E sad zaebano je ako je taj neko bio malo bliži, onako k"srcu. Tada važi ona stara:

Par drugara, litar rakije , izdereš se na prazan prostor , pa lepo polomiš nešto kinesko i tako dok te ne prođe

ili nešto ovako :lol:

Back