Buvljak Subotica-cokolade, suhomesnato, hemija...

misko00

Početnik
Poruka
1
Pozdrav,
da li neko zna da li su cene na subotickom buvljaku stvarno tako niske kao sto se prica. Mene najvise zanimaju cokolade, kremovi, razni keksovi, kafe(nes, 3u1, 2u1), hemija(dezodoransi, lakovi za kosu, after sejvovi...), sirevi, suhomesnato. Cuo sam sa razlicitih strana, jedni pricaju da je stvarno jeftino, cak da su cene iste kao i na pijaci u Segedinu, dok drugi kazu da su cene iste kao npr. u NS-u, BG-u. Ako neko zna koje su cene ovih proizvoda ili jos bolje ako se bavite prodajom, napisite nesto.
Hvala...

ovde su cene ko u prodavnicama ne kapiram sto se lozi narod ne prati cene misli da je jeftinije,u segedinu sam bio i skuplje je u prodavnicama nego ovde,tako da jedino ako postoje neki megamarketi s jeftinijom robom,lidl uopste nije jeftin ko u nemackoj

Lidl je recimo u Francuskoj jeftiniji nego u Nemackoj, tako da su i tu cene razlicite.
Ja ne mogu da zamislim da su na tom buvljaku cene nize nego u recimo Lidlu.
Odakle pa nabavljaju na malo tu istu robu? Kupuju u Lidlu pa je preprodaju.

na palicu na pijaci je bilo jeftine robe ali ne znam odakle je, jer sam bio po svim radnjama u segedinu i nista nisam kupio krsteci se koje su cene
Koliko sam ja razumela ljudi idu u Madjarsku u kupovinu zbog PDV ( koji je valjda i 25%) koji dobijaju nazad.
Inace i ja mogu da potvrdim da su u Segedinu ( znaci i u celoj Madjarskoj) cene u H&M, Zara i slicno barem 30% vece nego u Nemackoj,
sto ce reci da su iste kao i u Beogradu ili Novom Sadu.

Back