Mr. Hard Buduća legenda Poruka 44.243 14.02.2010. u 21:02 - Butterflies effect or miss piggy #51 Ček da pročitam još jednom... nisam ukapirao Ma, ja sam odabrao jednu... praznila ona ili ne, to mi je
Ček da pročitam još jednom... nisam ukapirao Ma, ja sam odabrao jednu... praznila ona ili ne, to mi je
sinnke Buduća legenda Poruka 34.455 14.02.2010. u 22:29 - Butterflies effect or miss piggy #52 sinmbad: ...sinke pomalo smaraš sa tim rečnikom,naravno da je bolje imati jednu devojku koja te voli do nebaaaaaa... ...a ovo ostalo je nebitno... Kliknite za proširenje... A zanm, ali to me cini veselim.
sinmbad: ...sinke pomalo smaraš sa tim rečnikom,naravno da je bolje imati jednu devojku koja te voli do nebaaaaaa... ...a ovo ostalo je nebitno... Kliknite za proširenje... A zanm, ali to me cini veselim.
D draganic Aktivan član Poruka 1.142 14.02.2010. u 23:13 - Butterflies effect or miss piggy #53 sinnke: Sta vam je bolje imati samo jednu curu koja vam redovito prazni jaja, ili da retko torbate, ali uvek drugu curu, isto tako vazi i za zene? Kliknite za proširenje... Jednog i sa njim da se dekam sigurnije je,a i uvek pri pici kad zatreba
sinnke: Sta vam je bolje imati samo jednu curu koja vam redovito prazni jaja, ili da retko torbate, ali uvek drugu curu, isto tako vazi i za zene? Kliknite za proširenje... Jednog i sa njim da se dekam sigurnije je,a i uvek pri pici kad zatreba