Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
A tebi je problem što je crnkinja?Da je on ubio ovako crnkinju, narico bi i rido ko babe na groblju. A ovako moze i dildo da se napise
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tebi je problem što je crnkinja?Da je on ubio ovako crnkinju, narico bi i rido ko babe na groblju. A ovako moze i dildo da se napise
Nije, tebi bi to bilo.A tebi je problem što je crnkinja?
Napisao sam već da je tema uzasnuce.Nije, tebi bi to bilo.
Ja bih isto pisao i da je ubica bela
Kazem da je problem dublji, nije boja koze.Napisao sam već da je tema uzasnuce.
A ti si se kao i svaki rasista fokusirao na boju kože.
Pa i to je neka vrsta bušilice.Kazem da je problem dublji, nije boja koze.
A ti kao autosovinista napises dildo u pravom trenutku
ma do ove teme ne bi doslo da riba nije crnkinja.Samo u poslednjih pet godina imamo najmanje dvadeset ubistava, gde muskarac ubije bivse pred decom ili na sred uliceSve to stoji al kad muskarac ubije zenu sto se kurvaa sa drugim dobije u najboljem slucaju 20 godina
Ja sam i onome gore napisao da je problem mnogo dublji.ma do ove teme ne bi doslo da riba nije crnkinja.Samo u poslednjih pet godina imamo najmanje dvadeset ubistava, gde muskarac ubije bivse pred decom ili na sred ulice
U vecini slucajeva kada su zene bile zrtve prethodilo je visegodisnje nasilje.Cak i da je qrva,nemas pravo da ubjes majku svoje dece,tu nema opravdanja. Srbija i alimentacija je tek los vic,pola njih na placa alimentaciju od 10 000 RSDJa sam i onome gore napisao da je problem mnogo dublji.
Kad favorizuješ jednu stranu, muškarcu oduzmeš decu, osudiš da plaća alimentaciju, ograničiš mu vidjanje dece, žena hoće da živi seriju Sex i grad, šta očekuješ nego da nekom labilnijem se desi kratak spoj u glavi.
Ni slucajno ne opravdavam nikoga. Niko nema pravo nikome da oduzme zivot sem u slucaju samoodbrane.U vecini slucajeva kada su zene bile zrtve prethodilo je visegodisnje nasilje.Cak i da je qrva,nemas pravo da ubjes majku svoje dece,tu nema opravdanja.
Pa i nije, moj drugar za dvoje placa 20000 na platu od 50000. Ni kriv ni duzan, zena nasla drugog i odvela decu. Zivot mu upropastenSrbija i alimentacija je tek los vic,pola njih na placa alimentaciju od 10 000 RSD
koliko poznajes kolega koji su notorni alkosi,ja licnon ni jednoga ? Radi se o promilima,ali kada se dogodi to odjekne u javnostiNi slucajno ne opravdavam nikoga. Niko nema pravo nikome da oduzme zivot sem u slucaju samoodbrane.
Za nasilje ne znam, sigurno ga ima ali mislim da je prenaduvana prica. Evo samo uzmi eksperiment, koliko znas recimo bracnih parova? Ne znam, stotine. Koliko znas ili sumnjas da je zena maltretirana (to se lako provali). Evo ja ne znam ni jedan ili recimo da sumnjam da mozda ima u jednom slucaju. A znam mnogo ljudi. Ranije je bilo toga, kad se setim kao klinac po komsiluku, sad ne.
Pa i nije, moj drugar za dvoje placa 20000 na platu od 50000. Ni kriv ni duzan, zena nasla drugog i odvela decu. Zivot mu upropasten
Bas si nasla temu...![]()
E draga ne sluzi tome busilica...
Uzasno , trebala je da cita uputstvo.
I sad, izlazi i traži sledećeg?
Zene su uvek zrtva ,barem tako to predstavljaju i kada je ubica ...uvek je zrtva.U vecini slucajeva kada su zene bile zrtve prethodilo je visegodisnje nasilje.Cak i da je qrva,nemas pravo da ubjes majku svoje dece,tu nema opravdanja. Srbija i alimentacija je tek los vic,pola njih na placa alimentaciju od 10 000 RSD
Koliko se meni cini ti si bese ozenjen ...Bušilica je mozda jos pod garancijom i jos radi...
Zene sve mastovitije...
Ona nekidan kuvala muza
Ona druga zabetonirala
Ova bušila...
I posle kazu ozeni se...
Neka hvala...jel tako @Jugoslav Čvarak
...