BUS+PLUS=UCENA

• Začetnik teme Začetnik teme dang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam u toku sa busplusom ali non stop po novinama vidim da se on pominje.samo ne razumem zbog cega.plati i vozi se.tako treba da bude zar ne?u berlinu npr kupis kartu i vozis se.ako nemas kartu a naidje kontrolor najebao si.prvo traze dokumenta,tad kompijuterski provere jesu ispravna e onda lupe kaznu.kazna je 40 e ako ne platis u roku od 2 nedelje duplo je.i tako svake dve nedelje dok na kraju ko zna kad ne.zavrsis na sudu.tad oni stanu na platu i konto u banci pa se jebi.ako nemas para ides u cuzu,a sto je najgore i upisu te tako da nisi vise u mogucnosti 3 godine nikakav bukvalno zivot da vodis,ne mozes stan iznamiti,na kredit uzeti,ma nista sto ima veze sa mjesecnim placanjem.a ako kojim slucajem neces dokumenta da pokazes no bezis gotov si.trk za tobom i verujte ne moze im se pobeci.a odje takodje preduzece za javni prevoz ima svoje obezbedjenje i kakvi su ne verujem da samo pricate...

Zna li neko po kom to zakonu novopostavljena firma za naplatu prevoza u GSP-u odbija da izda mesecne ,,bus+plus,, legitimacije ljudima koji imaju ne placene kazne izrecene od strane kontrolora GSP-a?Ima li tu elemenata krivicnog dela,povrede ljudskih prava, krsenje zakona i ustava od strane novoosnovane privatne agencije ?

U ovoj zemlji nema vise zakona, pomiti se sa tim, a moj predlog ti je da bezis preko grane dok jos mozes, ovde ce biti rata uskoro.

Nisam u toku sa busplusom ali non stop po novinama vidim da se on pominje.samo ne razumem zbog cega.plati i vozi se.tako treba da bude zar ne?u berlinu npr kupis kartu i vozis se.ako nemas kartu a naidje kontrolor najebao si.prvo traze dokumenta...

Sta jos ima u Berlinu? Je l' ima posla tamo? Ima? U Beogradu slabo. Je l' ima Nebenjobs? U Beogradu ni ne znaju sta je to. U Beogradu je to zametak koji tek treba da se razvija. Ima li evra u Berlinu? Ima, ima. U Beogradu vrlo slabo. Radis a pare dobijes malo sutra. Ima li Hartz vier? Ima, 400 evra dobija svaki nezaposleni mesecno. U Beogradu nezaposleni ne dobijaju nista.

Nemojmo, molim te, uporedjivati Berlin i Beograd, jedino su im nazivi slicni..

Danas su mi oduzeli bus plus,onu od 250 din na kojoj nema mojih licnih podataka,a licnu kartu nisam dao.Pokusao sam da objasnim kontroleru da sam usao isto kada i oni,a verovatno i posle njih,pa nisam mogao da otkucam kartu,ipak uzeo mi je bus plus i rekao da mogu da je podignem tamo kod beogradjanke.E sad moje pitanje je da li da odem da je podignem?nece mi valjda traziti da platim neku kaznu ili ce mi samo vratiti kartu?hvala unapred na odgovoru... :)

Back