Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тотални идиотизам. Жене које то носе су глупе краве.
pa cekaj ako je moguc svakakav modni izricaj moguce je da neka to nosi i slobodnom voljom . zar ne ?
Te "glupe krave" su u 90% slučajeva primorane da to nose. Čik da odbiju... Pretpostavljam da bi ih glupi volovi kamenovali.![]()
Двоструки морал је и овде заступљен - горе црна крпетина, испод ласцивна одећа.
А шта се нас уопште тичу обичаји удаљених народа?
ako uzmes u obzir koliko je muslimana u npr francuskoj , britaniji ili njemackoj onda to nisu obicaji udaljenih naroda .
misliš????mislim da se slikaju bez burke ali ih smije vidjeti samo policajka .
Ali provali prvu opciju u anketi: burka... štiti ženu i korisna je
Burka-pancir
- - - - - - - - - -
Te "glupe krave" su u 90% slučajeva primorane da to nose. Čik da odbiju... Pretpostavljam da bi ih glupi volovi kamenovali.![]()
mislim da ima razloga za oboje ali posto ste vi zene , zene zanate kako bi se osjecale pod tim bolje od mene .
kako da iskažu svoju lepotu ako su umotane u krpe...? :/
Meni sve to deluje kao totalna strahota, dok sa druge strane ni ne razumem vrednosti koje njihova kultura i vera nose sa sobom. Ne mogu da zamislim da dobrovoljno navučem tako nešto na sebe, a teško mi je zamisliti i da na to budem primorana....Pa ni žene u zapadnoj civilizaciji se nisu za svoja prava tek tako lako izborile. Na žalost ogroman je broj žena - muslimanki, koje ovaj teror nad sobom podržavaju, čak nije redak slučaj da na primer na našim prostorima gde je bilo kakvo "zabradjivanje" žene smatrano za retrogradnu pojavu i rezervisano samo za neke bosanske i sandžačke zabiti, da mlade žene u urbanim sredinama (Sarajevo na primer) same biraju da na sebe stavljaju ove gluposti!
Pojava je toliko zatucana, toliko besmislena i toliko degradirajuća prema ženama da je to strašno![]()