Burger

ako su dizajneri flajera makli referentne objekte dalje od burgera
kao recimo KFC ili McDonalds - sigurno je samo da ćeš da platiš

brate imaš LESOVAČKU 200 grama 200 dinara

Probali smo Kraljevski.. ok je burger.. masan i slasan, imaš i prepečenu slaninicu (u tragovima na dnu) gaudu, salatu etc.

Ovaj je i najveći. Oni mali su svakako veći od onog najvećeg Big Meka, kako se zove, ja kad sam jeo taj, nisam ni primetio razliku.

Dule, mene su npr. Valter čevapi razočarali..10 komada mi je malo, ostanem gladan.. Uskus im je okej, aj je ono dečja porcija 10 sa lukom. Mogu 20 iz cuga da kažem - taman je.
Posle Kraljevskog nisam bio gladan.

Ovaj Burger + je i najsličniji klasičnim američkim burgerima..

Ili biraj... ako ćeš pljesku onda klasičnu, pa ćeš maxi i punjenu da se baš odvališ ili ćeš burger koji je jedan obrok... zavisi koliko si gladan.

Zanima me jel neko jeo, koliki su burgeri da li moze da se najede.

Послато са E2003 уз помоћ Тапатока

Probao sam obrok od 290 dinara (pice + pomfrit + burger) i po meni obrok je znacajno manji nego u Meku ali veci je od KFC obroka. Tacno se oseti tih 150 din. manje u kolicini hrane. Ukus burgera je OK podseca dosta na Pink Panter "classic" burgere, pomfrit je losiji nego u Meku rekao bih da je slican onom kao u KFC-u.

Poslednja izmena:
ja sam pre uvek za domaće, ćevapčići i pljeskavice :ok:

- - - - - - - - - -

pa na kajmaku sa ljutom papričicom prečenom belolučanom.... da li ima takvih dodataka i u burgerima?

Probao sam, i nije lose. Bio sam dosta gladan i pojeo sam pomfrit, burger, i dupli ciz. Ukus je cudan, zemicka ima gorcinu. A pomfrit je bi ok, ali je bilo živih komada.. Bolje je uzeti pljeku svakako.

Послато са E2003 уз помоћ Тапатока

Back