BUREK - SIR ILI MESO

Dovla:
Burek moze biti SAMO sa mesom. NE POSTOJI burek sa sirom ili necim drugim. Postoji pita sirnica, zeljanica... Licno volim burek a pite ne obozavam ali mogu da ih jedem.
ma nije valda :?:
ovde u Srbiji je sve burek-i sa sirom,i sa mesom,i sa jabukama,i sa pečurkama...
Drugo su pite.
Ovo o čemu ti pričaš važi u bratskoj nam Bosni. :wink:

I bre al ste vi neki isključivi :roll: Pa zna se, za predjelo burek sa sirom, za glavno jelo burek sa mesom i desert je burek sa jabukama :D To je jedan od razloga zbog kojeg je burek savršeno jelo.
Doduše, to sam mogao u srednjoj školi, dok sam još uvek bio u razvoju...

vecavestica:
Dovla:
Burek moze biti SAMO sa mesom. NE POSTOJI burek sa sirom ili necim drugim. Postoji pita sirnica, zeljanica... Licno volim burek a pite ne obozavam ali mogu da ih jedem.
ovde u Srbiji je sve burek-i sa sirom,i sa mesom,i sa jabukama,i sa pečurkama...
Drugo su pite.

Ma ovde u Srbiji sve moze zato smo ovde gde jesmo.

Dovla:
vecavestica:
Dovla:
Drugo su pite.

Ma ovde u Srbiji sve moze zato smo ovde gde jesmo.[/quote]
e ako je zbog bureka svaka ti čast :wink: :?:

Moze burek, bas sam gladan...PS.Zar nije jednostavnije izgovoriti samo burek, sirnica itd nego reci burek sa mesom, burek sa sirom itd...Cisto prakticno...By the way nek se jede pa makar to bio i burek sa mesom. Ma sta to znacilo... :roll:

Back