kojote
Elita
- Poruka
- 18.639
...i limunadu 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nije valdaDovla:Burek moze biti SAMO sa mesom. NE POSTOJI burek sa sirom ili necim drugim. Postoji pita sirnica, zeljanica... Licno volim burek a pite ne obozavam ali mogu da ih jedem.
Vragolasta Amfibija:vicente:sa jabukama
Cekaj,bre,burek sa jabukama...?????:?
Postoji li to?
ne nego "jaje na oko ili kajgana" :wink:kocicm:...koja je naredna tema... jaja sa slaninom ili sa sirom...?
Ma "Jaja na 101 nachin"Master_Chief:ne nego "jaje na oko ili kajgana" :wink:kocicm:...koja je naredna tema... jaja sa slaninom ili sa sirom...?
vecavestica:ma nije valdaDovla:Burek moze biti SAMO sa mesom. NE POSTOJI burek sa sirom ili necim drugim. Postoji pita sirnica, zeljanica... Licno volim burek a pite ne obozavam ali mogu da ih jedem.![]()
ovde u Srbiji je sve burek-i sa sirom,i sa mesom,i sa jabukama,i sa pečurkama...
Drugo su pite.
Ovo o čemu ti pričaš važi u bratskoj nam Bosni. :wink:
Dovla:vecavestica:ma nije valdaDovla:Burek moze biti SAMO sa mesom. NE POSTOJI burek sa sirom ili necim drugim. Postoji pita sirnica, zeljanica... Licno volim burek a pite ne obozavam ali mogu da ih jedem.![]()
ovde u Srbiji je sve burek-i sa sirom,i sa mesom,i sa jabukama,i sa pečurkama...
Drugo su pite.
Ovo o čemu ti pričaš važi u bratskoj nam Bosni. :wink:
Ma ovde u Srbiji sve moze zato smo ovde gde jesmo.[/quote]
e ako je zbog bureka svaka ti čast :wink:![]()
E to, samo bre malo je 1/4....bar po litre.guda:BUREK...
...samo je jedan burek... s' mesom... u masnom papiru... curi... jos se pusi... vruc... sa jogurtom... kravica 1/4... mmmmmmmmmmm.......... BUREK JE SA MESOM BRE!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vecavestica:joj i ja sam gladna![]()
hoćeš parče TORTEPop Relja:vecavestica:joj i ja sam gladna![]()
Šta imaš da poje d em?
tebi slatkog nikad dostaPop Relja:DDDAAAAAAAAA!
I slatko od smokvice!
vecavestica:tebi slatkog nikad dostaPop Relja:DDDAAAAAAAAA!
I slatko od smokvice!![]()
Pop Relja:vecavestica:tebi slatkog nikad dostaPop Relja:DDDAAAAAAAAA!
I slatko od smokvice!![]()
Kad si ti u pitanju, ništa nije dosta.![]()