- Poruka
- 50.009
Jeste li se nekad seksali u bungalovu, možda kamp prikolici, šatoru?
I, kako je bilo?
I, kako je bilo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ali planiram.Jeste li se nekad seksali u bungalovu, možda kamp prikolici, šatoru?
I, kako je bilo?![]()
Bungalovi mogu biti i zidani,.. takvi su u Utjehi i nisu dva-sa-dva, već pet-sa-pet,.. mali studio za 2+2,.. sa kuhinjicom, kupatilom itd,.. a moja prikolica ima i kupatilo (koje ne koristimo,.. ima tuš spolja,..) a u šatoru se ne sećam,.U šatoru mislim da je bzv...za bungalov se mislim..mali prostor dva sa dva, zidovi od dasaka..da se ne sruši to kad krene akcija..![]()
Mene ozbiljno zanimaju te kamp prikolice, planiram da kupim jednu.Bungalovi mogu biti i zidani,.. takvi su u Utjehi i nisu dva-sa-dva, već pet-sa-pet,.. mali studio za 2+2,.. sa kuhinjicom, kupatilom itd,.. a moja prikolica ima i kupatilo (koje ne koristimo,.. ima tuš spolja,..) a u šatoru se ne sećam,.
nego ti imaš neku skučenu maštu,..
I što ti nisi prva odgovorila ? Baš me jako zanima, a sad me je i sram
![]()
ljuljaju malo,... evo zna LBarbiMene ozbiljno zanimaju te kamp prikolice, planiram da kupim jednu.
Ne zbog toga, nego za ozbiljno.ljuljaju malo,... evo zna LBarbi![]()
Mene ozbiljno zanimaju te kamp prikolice, planiram da kupim jednu.
Sto jer planiras? Planiram I jaJeste li se nekad seksali u bungalovu, možda kamp prikolici, šatoru?
I, kako je bilo?![]()
Pa to uz banderu, u čučavcu, na traktoru
A zasto, molicu lepo?
pa u srbistan tako rezonuju
A zasto, molicu lepo?
dubrovnikJeste li se nekad seksali u bungalovu, možda kamp prikolici, šatoru?
I, kako je bilo?![]()
To je za sirotinju
Stvarno ne znam što se neki odriču komoditeta kreveta![]()
Pa koj će ti moj prikolica ako ne zbog zegza...Ne zbog toga, nego za ozbiljno.