Bungalov...

Naravno,..
Pa bilo je,.. kako bih ti rekao,.. ne umem to iskazati,.. možda je lakše pokazati :rotf:
Omiljeno letovalište u CG nam je (bilo, a meni i ostalo) kamp u Utjehi,.. a moja kamp prikolica je na Tamišu - u Orlovatu i tamo smo mahom bivali u avgustu,.. (ogromna Tabert . ona iz cirkusa :) ).. Komotna,..

a, ono što te više zanima,..
pa sa mnome je uvik dobro..
msm, meni je uvik dobro ;) ,.. i svukud ,...

U šatoru mislim da je bzv...za bungalov se mislim..mali prostor dva sa dva, zidovi od dasaka..da se ne sruši to kad krene akcija..🤣🤣
Bungalovi mogu biti i zidani,.. takvi su u Utjehi i nisu dva-sa-dva, već pet-sa-pet,.. mali studio za 2+2,.. sa kuhinjicom, kupatilom itd,.. a moja prikolica ima i kupatilo (koje ne koristimo,.. ima tuš spolja,..) a u šatoru se ne sećam,.
nego ti imaš neku skučenu maštu,..
I što ti nisi prva odgovorila ? Baš me jako zanima :kafa: , a sad me je i sram :rumenko:

Bungalovi mogu biti i zidani,.. takvi su u Utjehi i nisu dva-sa-dva, već pet-sa-pet,.. mali studio za 2+2,.. sa kuhinjicom, kupatilom itd,.. a moja prikolica ima i kupatilo (koje ne koristimo,.. ima tuš spolja,..) a u šatoru se ne sećam,.
nego ti imaš neku skučenu maštu,..
I što ti nisi prva odgovorila ? Baš me jako zanima :kafa: , a sad me je i sram :rumenko:
Mene ozbiljno zanimaju te kamp prikolice, planiram da kupim jednu.

Back