sir patula
Domaćin
- Poruka
- 3.442
Strava...
Ne znam šta je gori momenat u bespuću srpske povesne zbilje, kad su naši bumeri dobili pravo glasa ili kad su otkrili fejsbuk.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strava...
Kaži kako je dobroStrava...
Ne znam šta je gori momenat u bespuću srpske povesne zbilje, kad su naši bumeri dobili pravo glasa ili kad su otkrili fejsbuk.
Jao da, istinaJesam. Ovaj je brutalan
Svaku ženu lavicu zamišljam kao onu što se kača o granu na TikToku.Kaži kako je dobro![]()
Pogledaj film " Još jedna tura " sa glumcem koga volim a ti ne.Svaku ženu lavicu zamišljam kao onu što se kača o granu na TikToku.
Nisam gledao, mogao bih.Pogledaj film " Još jedna tura " sa glumcem koga volim a ti ne.![]()
Odličan.Nisam gledao, mogao bih.
Meni to jeste bumerski humor. Baš retko sam taj tip humora čuo od nekog mladog, ali šta znam. Možda moj kružok nije reprezentativan.
Ovo je meni ultra glupo, ako se misli na ovakav humor, mada ja to nikad nisam dozivljavao kao bumerski humor, mislio sam da ovo koriste i klinci.
Pa ne znam, po pisanju je meni delovalo da si mlađi (fazon tridesetak). Jer sa takvim ekonomskim/društvenim pogledima bi bio endemska vrsta među starijima, lol.Vrlo je verovatno da si ti u pravu za ovakav humor, a ja sam omatoreo![]()