Bumerski humor

To su uglavnom nekakvi vicevi, doskočice i "memes" s Fejsbuka. Svodi se na "humor" vezan za "onu stvar u onu stvar hihihihi", "zajebao sam nekako ženu hihihihihi" i ostalo. Kako znati da je 100% bumerski humor? Obično bude ispraćen "plače-od-smeha" ili "lupa-šakom-od-sto" emodžijem.

Doživite li i vi susramlje kada naletite na bumerski humor?
Susramlje, sviđa mi se ta riječ. Mnogo bolja od transfer blama koju viđam u forumskim diskusijama. A doživim li je? Sramim se samo svojih glupih šala 😃

To su uglavnom nekakvi vicevi, doskočice i "memes" s Fejsbuka. Svodi se na "humor" vezan za "onu stvar u onu stvar hihihihi", "zajebao sam nekako ženu hihihihihi" i ostalo. Kako znati da je 100% bumerski humor? Obično bude ispraćen "plače-od-smeha" ili "lupa-šakom-od-sto" emodžijem.

Sekula Bajić :mrgreen: transfer blama, što bi rekla moja deca ;) ne moraju svi da gledaju Mućke il Monti Pajtona ali od domaćeg humora priznajem samo Maratonce, Radovana i te fore i doskočice u tom stiilu..

Susramlje, sviđa mi se ta riječ. Mnogo bolja od transfer blama koju viđam u forumskim diskusijama. A doživim li je? Sramim se samo svojih glupih šala 😃
Dobar izraz je i "gnar".

To je osećaj koji se javlja kada nas je sramota zbog neke idiotske gluposti koju je neko drugi uradio, a tu osobu nije stid.
Njih nije stid, ali vas je gnar.
Postoji kao pojam, ali se javlja i u govoru.

Sekula Bajić :mrgreen: transfer blama, što bi rekla moja deca ;) ne moraju svi da gledaju Mućke il Monti Pajtona ali od domaćeg humora priznajem samo Maratonce, Radovana i te fore i doskočice u tom stiilu..
Nije čak reč ni o filmovima i serijama, iao je i to često dana krindžara.

Recimo ovo:

1000009152.jpg

Ja volim taj bumerski humor, ali to meni nije to sto si naveo. To je vise seljacki humor, tako se seljaci zezaju, ali svih generacija.

Bumerski humor mi je 'ja sam opste obrazovan, a ti si glupi neobrazovani balavac koji ne znas kako Tolstoj na 30 strana opisuje unutrasnji monolog dok se kosi seno' kontekst.

Ili- Ja te igre zovem doomachine, sta se glupiras sa tim modernim 'boomer shooter' idiotskim nazivima kontekst?

:cepanje: :hahaha:

Ja volim taj bumerski humor, ali to meni nije to sto si naveo. To je vise seljacki humor, tako se seljaci zezaju, ali svih generacija.

Bumerski humor mi je 'ja sam opste obrazovan, a ti si glupi neobrazovani balavac koji ne znas kako Tolstoj na 30 strana opisuje unutrasnji monolog dok se kosi seno' kontekst.

Ili- Ja te igre zovem doomachine, sta se glupiras sa tim modernim 'boomer shooter' idiotskim nazivima kontekst?

:cepanje: :hahaha:
To je već premium level boomerski humor. No, uglavnom je ovaj seljački sa seksualnim konotacijama.

Radovan Treci u toj 250oj jubilarnom izvodjenju Zokija Radmilovica je nesto sto ja smatram bumerskim humorom.

Naravno, ne ta Drama sama po sebi, nego Zokijevo glupiranje na toj jubilarnoj predstvi.

To je esencija onoga sto ja dozivljavam kao srpski bumerski humor.

Ali vidim ovi klinci danas mozda misle nesto drugacije.

Moj citav nacin pisanja na ovom forumu je u potpunosti srpsko-bumerski, na taj fazon.

Хумор је све што те насмеје.

Истина,некада се насмејем и трагикомедији, али то је више у домену одбране здравог разума.

Занимљиво,сличан смисао за хумор је одличан индикатор, сличног карактера двоје људи.

po tome sto imaju obicaj da objavljuju neke mimove koji su bili aktuelni 2005., u vreme MySpace-a, a oni su juce saznali za njih
To mi je bio jedan od motiva da deaktiviram nalog na Fejsbuku. Ono kad u prijateljima imaš neku daljnju babu/tetku koju nikad u životu nisi video, nacrta se da ti komentira objavu ili reposta ovo:

1000009159.jpg

Šašava ja hihihi

A ti, kao smešni il motivacioni statusi na fb su posebna priča. Posebno me irtitiraju ovi koje si naveo, ja sam luda, pa šta, lepo mi stoji i tome slično. Ili oni sa najjača sam, ženamajkakraljica :mrgreen: muški statusi su mahom sa sexualnom konotacijom, što je takođe baš degutantno.. bljak...

Radovan Treci u toj 250oj jubilarnom izvodjenju Zokija Radmilovica je nesto sto ja smatram bumerskim humorom.

Naravno, ne ta Drama sama po sebi, nego Zokijevo glupiranje na toj jubilarnoj predstvi.

To je esencija onoga sto ja dozivljavam kao srpski bumerski humor.

Ali vidim ovi klinci danas mozda misle nesto drugacije.

Moj citav nacin pisanja na ovom forumu je u potpunosti srpsko-bumerski, na taj fazon.
Ja sam to više shvatila kao parodiju, nego kao glupiranje, al ok, o ukusima...

Ja sam to više shvatila kao parodiju, nego kao glupiranje, al ok, o ukusima...
Sama Drama je crni humor i ozbiljan drustveni komentar.

Ali Zoki Radmilovic se u toj 250-oj jubilarnoj koja je snimana i zabelezena, iskreno, zezao sve vreme :mrgreen:

Osim u poslednjem cinu kada su mu rekli da zahebe, i da odigra kako treba, jer je vec ionako produzio za sat i po predstavu :hahaha:

Ima konstantno u predstavi 'breaking the 4th wall', gde prica kako ce da ga nahebe od ovih gore jer je produzio za ko zna koliko predstavu :hahaha:

Back