a to je poprilicno zanimljivo meni... ko god je pomenuo to ili pricao o tome, uvek je pricao to u smislu da ce se nesto lose sto je neko njemu uradio vratiti toj nekoj drugoj osobi... nikad nisam cuo nekoga, kad mu ne ide bas najbolje, da kaze: 'stvarno sam bio los prema njoj i sad mi se vraca'... ja sam, iskreno, bio jako los i nehajan prema nekim devojkama koje to nikako nisu zasluzivale i koje su me jako volele... a opet, totalna suprotnost sam bio sa nekima od njih koje su bile grozne prema meni... valjda tako ide sve dok se ne naidje na nekoga kako treba... i ne mislim da bi trebalo da se vrati... nikad nisam ni gajio neke takve iluzije... ako me neko povredi, a desavalo se, postoje dve stvari koje mogu da uradim... jedna je da predjem preko toga i zaboravim... da se ne opterecujem i ne pridajem tome preterano velikog znacaja... a druga je da se nerviram i cekam neku, nazovi, osvetu i na taj nacin samo dozvolim da me to nesto iznova i iznova povredjuje...
he... a to me uvek podseti na onu devojku sto sam je imao kad sam bio mlad pa, kad me je ostavila, govorio sam sebi da ce me praviti od blata... i da ce 'tek shvatiti sta je imala'... kad, ono... udala se posle za super lika, zivi u Italiji... ima i cerku... jedan skroz lep zivot... i dobro je postupila, na kraju krajeva... i drago mi je jako da je tako... nek' smo mi zivi i zdravi samo... to je najbitnije...