LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.666
majkumu bre....jel ja moram baš svaku temu da iščitam i to svaki post 
ok......

ok......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ja vas,ja sam srpsko celjade i hvala Bogu da sa vama nista vise nikada zajednicko.Petar Brzica je vas,on je bio idol po kojem ste pravili danasnju drzavu. Evo,to je tvoj grad i vi kao gradjani u tom gradu:pa ti si nas ! kaj nisi odah rekel , bi si spili žuju .
kada im pogledas povjet svi ti svedani bili neki divljaci , vikinzi , barbari i slicno a sada kao kulturni ? ne ide to bas tako !
Nemas ti pojma mali.Ne radi se tu uopste o sudovima koji su,kad su takvi procesi u pitanju uglavnom potplaceni ili sude iz interesa,nego se radi o cinjenici da su u tvom gradu,naocigled mnogih svedoka jednoj curici od 12 godina vezali bodljikavom zicom ruke na ledja,odveli nju i njene iz kuce tkdj.naocigled svih i onda je ubili negde u planini,s tim da kad su ih vodili gore nije smela ni policija da ih spreci nego su precutno ih pozdravili i pustili.Ti ljudi kod vas koji su radili takve zlocine,a ima ih koliko hoces,danas su vasi heroji.Piju i jedu sa vama po vasim restoranima i kaficima,sede sa vama na utakmicama,voze se tramvajima na posao i uzivaju veliki ugled.To ste vi,to je vase drustvo...kakvi sudovi i sl.gluposti.Pravda je odavno pala u bunar bez dna.ti si totalno pukao na politiku . poceo si sa povjescu a sada prelazis na pravosude ? pa sta nisi cuo za sudbenu vlast . imas opcinski , zupanijski , vrhovni , ustavni , strasburski , haski sud pa se njima obrati ...
ajde da postignemo dzentlmenski sporazum da ne spominjemo domovinski rat jer tu ne mozemo biti objektivni niti ti niti ja . upotrebljavat cemo neutralne primjere a ako te zanima moje politicko opredjeljenje procitaj moj blog . ok ?
Domovinski rat je onaj rat kada svi gradjani jedne domovine brane tu svoju domovinu,a ovo sto se desilo izmedju nas i vas ceo svet,pa i mi Srbi nazivamo,,gradjanskim ratom".Jedino vi to zovete nekakvim domovinskim ratom,a precizan naslov tih sukoba bi bio,,etnicko ciscenje i genocid".Nisi mi odgovorio na moje pitanje,,Kako se osecas ziveti u gradu gde su curici od 12 godina vezali na ledja ruke sa bodljikavom zicom?"Ako slucajno nemas na to odgovor,kazi mi onda,,Sta si radio kada su ti komsije odvodili na mucenje na zagrebacki velesajam,a posle na streljanje na Pakracku poljanu?"Nisi li mogao ili nisi hteo da im kazes,,Pa cekajte,to su moji susedi-sa njima sam ziveo sve do sad!". Nisi hteo da to kazes,ni ti,ni niko drugi-takvi ste ljudi.Moj narod nije takav i ja se s time ponosim.ajde da postignemo dzentlmenski sporazum da ne spominjemo domovinski rat jer tu ne mozemo biti objektivni niti ti niti ja . upotrebljavat cemo neutralne primjere a ako te zanima moje politicko opredjeljenje procitaj moj blog . ok ?
Blitvar kazes....to se odnosilo na blitvara .