Bullshido :)

milosmalic:
Otkud znate da je bas armbar a nije pokusao kimuru da plasira?

Samo na osnovu ove slike ili ima jos slika u seriji negde?

Ako je armbar, onda ga je promasio i to "samo" za 180 stepeni hahaha
Sliku sam skinuo sa sajta cije sam ime pozajmio ovde, Bullshido, a taj sajt se bavi bas ovom temom.
A naslov iznad slike je bio "pictures of disaster". Dakle, zaista je "promashio" za 180 stepeni ;)

Jes' da mu je malo trebalo vise napora da podigne onog debelog na kraju, ali to ne verujem da je bilo radi nekog ukorenjivanja sa Ki-em. Pre ce biti da je tipu sav Ki bio u stomaji. :lol:

A sto se tice svog tog jurisanja od strane ovog drugog, prvo i osnovno je da je uopste glupo cekati ga da te zgrabi. Osim ako ga ne cekas sa necim teskim za u glavu.

Uopsteno govoreci doduse, svo to takmicenje i natezanje tipa "moja vestina je bolja od tvoje" je samo po sebi tezak bullshido.

ma sve je to super...ali kako ovakve stvari prolaze?

sta sam ja lud sto radim sklekove i umirem od treninga posto dodje tako neki geek i nokautira me svojim evil eye pogledom

gnjec:
to nije nista...ovaj je dostigao bozanske moci :) :D

Što bi rekao onaj BJJ tip iz prethodnog klipa: "They're losers." :roll:
Sve je to apsurdno. Mislim, ako je mehanika nokauta takva da se pri udarcu u bradu (ili glavu uopste)prenosi sila udarca i dolazi do kretanja mozga u lobanjskoj jami koji udara u zidove lobanje, i zavisno od dela mozga koji je oštećen i tipa oštećenja, manifestuje se različito - koji mehanizam bi ovde mogao dovesti do nokauta na ovim nesretnicima? Možda hipnoza.
Tip koji je to radi, ako je faca, trebao bi to da dokaze tako što će da pokrene kutiju šibica. Neka pomeri kutiju šibica svojim ki-em i mene je ubedio :wink:

Back