BULEVARSKO ZASTRAŠIVANJE

Da dragi moji , u svoj našoj sveopštoj životnoj bedi , naše redakcijske informativne delije , bombarduju nas kataklizmičkim naslovima , koji skreću pažnju sa državne pljačke i okupacione vladavine političkih kriminalaca sa ratnim profiterima - ovaj pardon , sa vladavine časne patriotske elite i nove komunjarsko odgovorne buržoazije...Ko god pročita ovaj naslov :

"STIGAO NAJHLADNIJI TALAS U 2015. ulazimo okovani ledom "
- zaista se zaledi . I džaba mu termometar , kineski , ispred vrata ili sa spoljašnje strane prozora ; jok more , rečeno sa zvaničnog mesta , okovani smo ! Pa oni znaju , jeli ! Pa naravno da znaju , kad su se toliko obogatili i žrtvovali patriotski u ime naroda - mislim u onom smislu : novac kvari ljude , uništava duše , đavoljski , a valja se spremiti svjetla obraza za nebesnu majčicu srbijicu i večni život - rajski u njoj. Zato ovi , mislim na patriote , uzimaju , ma šta uzimaju , otimaju sve što mogu od stanovništva , kako bih otpremili u večni raj - a oni , neka im posle života pakao bude , oni će se žrtvovati u ime svog voljanog i ljublenog stanovništva , a njima kako bude ; AKO SE SETE SETE NA DAN STRAŠNOGA SUDA , DOBRO JEST , AKO SE NE SETE , NEMA VEZE - PAKAO IM NEĆE TEŠKO PASTI SAMO KAD JE STANOVNIŠTVU NEBESKI VEČNI RAJ OBEZBEĐEN .
I tako u ovoj okovanosti , zimskoj , koja će biti sva takva i 2015 , po toj prognozi , mi , stanovništvo čekamo naše spasioce , da iz helikoptera , ili pak iz cepelinskog nebeskog autobusa , priskoče nam i spasu nas , ka lane . Ciča , mećava , zima - a on naš spasilac usred nedođije sa nebesa hita i spašava : NE GURAJTE SE , PRVO DECA , PAŽENE ; sikter be , kud si navro ko sačuvaj me bože , prvo deca .....

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/522743/STIGAO-NAJHLADNIJI-TALAS-U-2015-ulazimo-okovani-ledom
554954_09_ff.jpg

Back