Булевар Црвене армије

evo danas sve skolovani ljudi na vlasti, experti cak

pa? nista
vazno je ko je na vlasti, a taj neka zaposli strucne ljude da rade za srbiju i vladu i za rezim

oduvek se intelegencija, kad se dokopa vlasti, prodavala za male pare.njima i neka korist, nama velika steta

toliko o tome - biografije

Pa vazno je jos kako, jer iskompleksirane kreature zadojene mrznjom prema svima boljim od sebe moraju da uniste sve sto zateknu

Sto se i desilo bas svuda gde su na vlast prevratom dovedene obucarske kalfe, alkoholisani grncari, otpusteni ucitelji i drugi vodoinstalateri sa trajnom zabranom profesionalnog delanja

Pokazali su umece u ratu, raznim Kadinjacama i ofanzivama

Pokazali su umece u miru, raznim... haha, pa to tek ne vredi objasnjavati, rezultati su svuda

Pa vazno je jos kako, jer iskompleksirane kreature zadojene mrznjom prema svima boljim od sebe moraju da uniste sve sto zateknu

Sto se i desilo bas svuda gde su na vlast prevratom dovedene obucarske kalfe, alkoholisani grncari, otpusteni ucitelji i drugi vodoinstalateri sa trajnom zabranom profesionalnog delanja

Pokazali su umece u ratu, raznim Kadinjacama i ofanzivama

Pokazali su umece u miru, raznim... haha, pa to tek ne vredi objasnjavati, rezultati su svuda

prevrat se desio u srbiji 5/10

i dovedeni su `doktori` nauka, alkoholisani `pisci skribomani, otpusteni novinarcici i novinarcicke, i raznorazne nvo sa dotadasnjom zabranom rada u doba napada natoa na drzavu srbiju

i, pokazase umece u privatizacijama, raznim aferama od aerodroma do sajma, asfaltiranje da ne spominjem

rezultate tek ocekujemo, kad sve ode u honduras

vise volem jednog postenog coveka koji radi za platu - radnika, nego celu `demokratsku` menazeriju, samo nas kostaju, i imele su korisnije od njih

Slobodno nadji ma i jednu uspesnu drzavu u kojoj su ministri, ambasadori, direktori ili sta vec ne obucari, masinbravari, drvosece i metalostrugaci

Hmm, zasto li ih nema? Socijalna nepravda.

definisi uspesna drzava

usa ima mnogo vecu potrosnju sirovina nego sto ih sama ima...slutis vec

za mene je uspesna drzava ona koja nije slabija posle svake vlede, naprotiv, a da ne mora da iskoriscava bilo koga za sopstvenu egzistenciju

kontra primer je engleska, lako je njima, drzali su cak australiju, indiju i severnu ameriku, zbog svoje pohlepe

definisi uspesna drzava

usa ima mnogo vecu potrosnju sirovina nego sto ih sama ima...slutis vec

za mene je uspesna drzava ona koja nije slabija posle svake vlede, naprotiv, a da ne mora da iskoriscava bilo koga za sopstvenu egzistenciju

kontra primer je engleska, lako je njima, drzali su cak australiju, indiju i severnu ameriku, zbog svoje pohlepe

Ma jasno, uspesnih drzava u stvari uopste i nema

A ako ima to su eksploatatori sto muce crnce

Ajde idi spavaj

Можеш да даш али браћа ће се у Кремљу кисело насмејати. Није бре људи Русија нека земља у развоју па да можеш да се надмудрујеш са њом, њу већ пар година на западу сматрју Империјом.
А њен један потез у СБ УН и можемо да се поздравимо са јужном покрајином заувек, јер признавањам кавзидржавности јужне српске покрајине у УН сваки потез Србије према својој покрајини би се сматрао агресијом.
А и комшије нас нешто не готиве, тако да би нам се називи улица свели на Београдска, Младеновачка, Сопотска....
Игром случаја кућа ми се у Новом Саду налази у Авалској,
у Немачкој живим у улици Шлезијен (по области Шлезијен)
док сам био у Швајцарској живео сам у улици Сант Гален (Град и истоимени кантон)
а кад сам био на кратко у Милану живео сам у улици по некој реци у Италији. Нешто на М. Немам појма више како се звала.
И ниједан назив улице ми не смета.

Е сад да би се браћа у Кремљу кисело насмејала да уместо Булевара Црвене Армије добију Московски Булевар то може да буде. Не смеју се ништа слађе од Руске помоћи ни Крајишници, ни Срби са Косова да не набрајам даље и да не идем дубље у историју.

А и сам Медведев каже:
Медведев:
... Русија учествује у решавању косовског питања према формули која је одавно усаглашена са српским колегама: Београд излази са иницијативама, а ми га доследно подржавамо ...
А Српске колеге: Расим Љајић, Ненад Чанак и екипа.
Па да им да човек онда и по неки динар оли рубљу да и даље раде посао. Бујрум. А да се нађе и за многобројну родбину ангажовану по пословима у државној администрацији.

И тако, мени само засметало да иницијативу за враћање назива улице подноси СРС ал ај сад.
И онако је Србија земља апсурада.
Колко још сутра мож бити да Расим Љајић поднесе иницијативу за Аркановом улицом у Пазару.
Објасниће он то већ некако гласачима.

Poslednja izmena:
Изгледа неби ништа од иницијативе Српске радикалне странке.
Изгледа је Ђилас откачио.
Морам признати да ми тај Ђилас симпатичан. Прво је заравнио оно картон насеље испод Газеле, онда је имао исправан став о паради педера а сад је и откачио Булевар Црвене Армије. Симпатично, доиста симпатично.

Него ево и Милослав Самарџић је написао реч две у Пресу о Црвено Армејцима па кога интересује ево линка:
Ал пре тога упозорење Титоистима са слабијим срцем:
Линк отварате на сопствену одговорност.
http://www.pressonline.rs/page/blog/sr.html?view=post&id=40255&blogId=37

Изгледа неби ништа од иницијативе Српске радикалне странке.
Изгледа је Ђилас откачио.
Морам признати да ми тај Ђилас симпатичан. Прво је заравнио оно картон насеље испод Газеле, онда је имао исправан став о паради педера а сад је и откачио Булевар Црвене Армије. Симпатично, доиста симпатично.

Него ево и Милослав Самарџић је написао реч две у Пресу о Црвено Армејцима па кога интересује ево линка:
Ал пре тога упозорење Титоистима са слабијим срцем:
Линк отварате на сопствену одговорност.
http://www.pressonline.rs/page/blog/sr.html?view=post&id=40255&blogId=37

Miroslav Samardžić je pisao neke interesantne stvari o Ljotićevskim bandidtime, nadam se da ih znaš?

Па јел сам лепо написао анонимни Титоисто да линк отвараш на сoпствену одговорност. Шта је сад ово:
Почо си да се тресеш већ. Немој да отвараш у будуће такве линкове. Видиш да ти утиче на здравље. Мада, кад мало боље размислим ... само ти отварај такве линкове.
А што се тиче Самарџићевих текстова, па рецимо да их релативно добро познајем. Обрни окрени сведу се на исто.
Комуниста? Никад ослободиоц .. оли ослободилац, како ти воља већ. Ал суштина је иста.

Poslednja izmena:

Back