bukvalno za dzh

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mogu ti prodati i samo potpis, ako ti je preskupo u paketu sa accom :whistling:

Hmm, to vec zvuci primamljivo- razmislicu a ti mi jos kazi je l dajes fiskalni isecak i da li primas Viza kartice? Kazu u nekim radnjama da roba ne mora da se plati ako ne dobijes fiskalni racun :whistling:

Jes- jos ovo: sta je sa reklamacijama? I za njih treba fiskalni... :) Sta da radim sa tim cudom ako nece da radi kod mene?

ja ti ne spadam u te radnje gde ne mora se plati bez rachuna, placash ovako il 'nako :P
ne primam kartice, samo kesh :cool:
reklamacije uvazham samo ako se kod prodatog proizvoda nadje nekakva mana ili nedostatak, ne vazhi za lichni dozhivljaj proizvoda, prirodne nepogode i sl. :mrgreen:
ako ne radi, popravicemo :mrgreen:

Spreman sam da prodam account na krstarici, znachi 50 eurica, i dobijete 9 soma i kusur postova da krenete odatle mesto od 0, dobijete forumsku reputaciju ( :cool: ), dobijete status (buduca legenda) i lepe zhelje od mene :gace:
al zar nije za dzhabe? :manikir:
moderator, pre nego shto bacish katanac i poenchic za mene, razmisli o ponudi, mozhda ti zatreba, ovo ono, uhodish kriminalce forumske, tajni kontakti :telefon:
za lepe devojke i devojchice spreman sam spustiti na 45 jura, al' to je maksimum :hvala:

Imam vise postova od tebe, reputaciju, status legende, nisam zainteresovana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back