Fluffy
Domaćin
- Poruka
- 4.793
Ma šta bre mi žemske, si čuo ti za rodnu ravnopravnost, ne možeš ti tako sad ženi da se obraćaš, eeej!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mogu ti prodati i samo potpis, ako ti je preskupo u paketu sa accom![]()
Niko nije imao da ti pozajmi keš za kartu za EXIT,a?Spreman sam da prodam account na krstarici, znachi 50 eurica, i dobijete 9 soma i kusur postova da krenete odatle mesto od 0, dobijete forumsku reputaciju (), dobijete status (buduca legenda) i lepe zhelje od mene
![]()
Niko nije imao da ti pozajmi keš za kartu za EXIT,a?![]()
S obzirom da sam imao nešto sa onom malom, bucmastom, rumenom Krepto snit3lomred bi bio da mi s oproštenjem spuštiš na 25 jura ,da se orodimo
![]()
![]()
Spreman sam da prodam account na krstarici, znachi 50 eurica, i dobijete 9 soma i kusur postova da krenete odatle mesto od 0, dobijete forumsku reputaciju (), dobijete status (buduca legenda) i lepe zhelje od mene
al zar nije za dzhabe?
moderator, pre nego shto bacish katanac i poenchic za mene, razmisli o ponudi, mozhda ti zatreba, ovo ono, uhodish kriminalce forumske, tajni kontakti
za lepe devojke i devojchice spreman sam spustiti na 45 jura, al' to je maksimum![]()
modelsice, i da jesi ne bih ti dao![]()