Bukulja

• Začetnik teme Začetnik teme Qnda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gekon:
To sto ste sada nabacivali nagadjali, vadili iz koje kakvih arhiva, culi price, itd. to i jeste za javnost, jer su to sve nebuloze sa tacnoscu od 15%. Ono sta je stvarno, to nije za svakoga, ni za civile, a ni obicnog smrtnika. Sta krije vojska, ne znaju ni glavonje u vrhu drzave, predsednici, jer nisu kadri a ni profesionalni (sa konca i konopca) da znaju sta ova zemlja taji. Stoga, zdusno pokusavaju da sve moguce tajne koje se nalaze na prostorima Srbije i Crne gore, otkriju, kao toboz "turisticku atrakciju". Ne zbog naroda, vec zbog svojih ******, jer su mnogi od njih radoznali toliko, da "kljucaju" od besa sto ne znaju sve, a i ne bi trebali! Ljudi menjajte temu!!! Nije ovo za forum. Savko, pa i onaj koji ne treba, cita ovo! Mozda bi neko hteo da kaze neku informaciju, ali zna da i forum ima usi! Moj vam je savet, da oni koji su voljni te teme, razmene e-mail adrese! Sigurnije je! Toliko od mene! GKB :?:

Covek, nije ti ovo Amerika pa da treba da strahujemo od CIA i FBI-a za nesto sto napisemo pogotovo ne na forumu poput ovoga.A u Srbiji nema gotovo nista tajnoga jer ovde se otkrije nesto skriveno i pre nego sto ga sakrijes.A da su vojni objekti postali ko turisticka mesta i nije nesto novo.Jer su jos u vreme Milosevica, tamo negde sredinom 90ih, vodali Amerikance po podzemnim aerodromima kao da su u ponudi turistickog saveza za obilazak.

Gekon:
To sto ste sada nabacivali nagadjali, vadili iz koje kakvih arhiva, culi price, itd. to i jeste za javnost, jer su to sve nebuloze sa tacnoscu od 15%. Ono sta je stvarno, to nije za svakoga, ni za civile, a ni obicnog smrtnika. Sta krije vojska, ne znaju ni glavonje u vrhu drzave, predsednici, jer nisu kadri a ni profesionalni (sa konca i konopca) da znaju sta ova zemlja taji. Stoga, zdusno pokusavaju da sve moguce tajne koje se nalaze na prostorima Srbije i Crne gore, otkriju, kao toboz "turisticku atrakciju". Ne zbog naroda, vec zbog svojih ******, jer su mnogi od njih radoznali toliko, da "kljucaju" od besa sto ne znaju sve, a i ne bi trebali! Ljudi menjajte temu!!! Nije ovo za forum. Savko, pa i onaj koji ne treba, cita ovo! Mozda bi neko hteo da kaze neku informaciju, ali zna da i forum ima usi! Moj vam je savet, da oni koji su voljni te teme, razmene e-mail adrese! Sigurnije je! Toliko od mene! GKB :?:
E ovo je sustina mojih teznji ovde.
Razmisljam samo u kontekstu da pojedini osvedoceni`prijatelji`ovog naroda stoje u finansijskoj pozadini pojedinih ISProvajdera, o putevima signala i linkova, o sistemima poput kornivora i sl.
Jedno od pravila je da se prvo pripremi deo eksperimentalne grupe da je sve javno, da se sve zna, da ne postoji rezon i razlog da se bilo sta krije, da su maloumnici i zaostali imbecili oni koji jos pokusavaju da sakriju pojedine tajne i sl., pa se na taj nacin dobije eho od ispitivane grupe u vidu sekundarne radijacije sto se ogleda u pojavi da pojedini clanovi pomenute grupe pocinju da i sami propovedaju kako je to u stvari vrednost i kako su im se odjednom otvorile oci pa sada vide uzaludnost bilo kakvog otpora.A u stvari ti pojedinci i nisu svesnio da im je svest izmanipulisana na subperceptivnom nivou, tekstovima u pojedinim, doskora opozicionim, novinama, emisijama na `demokratskim` televizijama i sl.Ko poznaje puteve novca i moci u pozadini faktora koji uticu na javno mnjenje, moze doneti donekle realnu procenu.mozda ce neko reci-evo jos jednog socrealiste ili pristalice cika Slobe i tako grdano pogresiti.Nisam ja rudiment bivseg politickog sistema, i sam sam se debelo radovao kada mu je dosao kraj, ali sam pune duse stao pod zastavu NARODA /ne sistema i drzave/ kada je taj isti narod bio u opasnosti.Da ne bude zabune, ne tvrdim da su sva `demokratska` glasila onakva kako sam opisao.Za neupucene, to je samo deo zapleta iz nekog politickog trilera i hipoteticka situacija u kojoj bi se mogla naci neka drzava od oko 10-tak miliona stanovnistva na Balkanu, pocetkom realizacije projekta `novi svetski poredak`.Svaka slicnos sa Srbijom je ...namerna i neporeciva!

nemam takve pretenzije ali mi je to sve ukupno postalo interesantno.Šta li će biti sledeće oko čega će se praviti fama u ovoj vojsci i državi.

Sada se po Somboru priča da će aerodrom da bude nato baza,glavni razlog za tu spiku je što je neki biznismen iz amerike(srbin)kupio lokalni hotel.Pa ne bi kupio da nešto ne zna....bla,bla,bla

Sta te to zanima...Normalno je da postoje objekti te vrste u svakoj zemlji. Bukulja je odlican objekat i to ti je dosta.
To sto ti nabrajas i nema bas veze sa realnoscu. Jeste da postoji tamo nesto, ali ti si malo preterao, veruj mi.
BTW Znas li koji je najskuplji civilni objekat u SFRJ ikada izgradjen?

MrCool

PS Batali istrazivanja po Bukulji....

MrCool:
Sta te to zanima...Normalno je da postoje objekti te vrste u svakoj zemlji. Bukulja je odlican objekat i to ti je dosta.
To sto ti nabrajas i nema bas veze sa realnoscu. Jeste da postoji tamo nesto, ali ti si malo preterao, veruj mi.
BTW Znas li koji je najskuplji civilni objekat u SFRJ ikada izgradjen?

MrCool

PS Batali istrazivanja po Bukulji....
sorry mr Cool, nisam shvatio kome se obracas?

[/quote]sorry mr Cool, nisam shvatio kome se obracas?[/quote]

pa Qnda-i, jer je on zapoceo temu i pricao o Bukulji. A pitanje je postavljeno njemu, mada mogu i drugi da odgovaraju :) .

poz, MrCool

Nešto sam načuo da je podzemni aerodrom kod bihaća ,koji je vojska sjebala pre povlačenja koštao oko 4 milijarde dolara.
Eto svi davali pare ...

Ziveo sam godinama u gradu pod bukuljom.I bombardovanje sam u njemu docekao.Ali uvek je postojala prica o podzemnom aerodromu u ovoj planini kod Aranjelovca.Pre samog rata ekipa mojih drugara i ja smo pokusavali da otkrijemo razne tajne ove planine.Od raznih ulaza i izlaza u ovu planinu.Do velikih pomernih zidova na drugoj strani planine.Velikim elektricnim ogradama i mrtvoj strazi.Cudno proletanje aviona pored ove planine i jos cudniji nestanak zvuka istih.Opet velike drenazne cevi jos veci ventilacioni sistemi.Pa sve do cudnog zatvaranja svih ugostiteljskih objekata na ovoj planini sredim seamdesetih.Zabrane gradu gradnju zicare.I jos cudnije ostavljanje potpuno izgradjenog jatovog kompleksa hotela i bazena koji su ovu firmu kostali milione.
Ali sve je to bila pretpostavka do 99.Nikada nije nista ukazivalo na vise od podzemnog hangara.
Tada pred rat ogromni kamioni su kretali se prema ovoj planini.Natovareni cudnim teretom u obliku raketa prekriveni raznim kamuflazama.Uglavnom pod okriljem noci.Opet za vreme bombardovanja ogromni radar koji se izvlaci i uvlaci u utrobu planine vidljiv sa razdaljine od 20 km.Okrece se neverovatnom brzinom.Ali zanimljivo iz grada iz susednih sela nista se neprimecuje.Sem predvece i to kada je vreme pred kisu a tada znamo da samo nebo priblizava objekte.tek tada primecujemo taj radar.
Ova planina je moja nocna mora sanjam je i zelim njenu tajnu da saznam ali mi nepolazi za rukom.Jednostavno pitanje dali ima neko jos neki laicki podatak.Nato zna sta tu sve ima samo mi koji zivimo u ovoj zemlji neznamo.
Ja samo znam da je tu atomsko skloniste jos od Titovog vremena,da je NATO gadjao bukulju zbog radara i komunikacije i ima kuca na bukuljipored glavnog puta gde je zabranjeno stajanje i parkiranje jer je tu neki vojni objekat

Back