BUKA

nase dvoriste sa zapadne strane kuce od komsijinog je odvojeno mrezastom ogradom..
gledamo se prozor u prozor..
ovo drugi komsija, nije onaj koji je sisao sa planine i koji sve lepe momente u svom zivotu obelezava rafalnom paljbom po komsiluku..
ovaj komsija je isto muzicar i zivi od zive svirke..
repertoar mu je od vlade do seke..
za tezge se uvezbava u svojoj kuci koja nije zvucno izolovana..njegove probe nekad traju do duboko u noc..
nikada nikome nije smetao, nikada niko zbog njega i njegovih zurki nije pozvao policiju..

Sta da se radi,nismo svi gluvi i tolerantni.

:) izgleda da smo resili problem....jezim se od pomisli da treba da resavam sa policijom medjukomsijske odnose i nadam se da cemo na ovome ostati....ipak je moja moc ubedjivanja sasvim solidna :))))

:think: imamo komsije na spratu iznad nas i za vikend su se derali, pevali i lupali do 3 ujutru....muz je otisao i zamolio da se utisaju medjutim bilo je pijanih i smirili su se tek kroz pola sata....sledece noci opet....istina bili su tisi ali opet se sve culo....otisla sam zeni na vrata i lepo joj objasnila da smetaju i da mi je jako nezgodno ali da se pravljenje zurke najavljuje i trazi se odobrenje komsija a i nedelja-ponedeljak na noc nije prihvatjiva jer ljudi rade....nije imala argumente ali zalupila je zamnom vrata....sumnjam da ce biti saradnje...zvacemo komunalnu policiju sledeci put, to je sigurno....
hocu li moci nesto resiti, recite mi svoja iskustva sa resavanjem takvih situacija????....
Nemaju komunalci ništa sa tim - pogotovo noću.Noću samo murija - ako uopšte i dođe.Najbolje da im odeš na vrata i napucaš ih.

Nemaju komunalci ništa sa tim - pogotovo noću.Noću samo murija - ako uopšte i dođe.Najbolje da im odeš na vrata i napucaš ih.
Грешиш силно сине, мурија има обавезу да изађе кад је бука споља, дакле дођу ти дебили па ти се дерњају испод прозора.
Кад је бука унутар зграде, дакле кретен одврне музику у 2 ујутру, е онда је то у надлежности комуналне полиције. Како они раде и да ли излазе не знам, код мене у згради има много мале деце па нема буке ноћу.

Šta će mučeni Catepillar da radi kad za koju godinu deca poodrastu, pa počnu redno da prave žurke(sem njegove, jer im on to nikako neće dozvoliti), pa neće im komunalna policija izbijati iz zgrade:D

Šta će mučeni Catepillar da radi kad za koju godinu deca poodrastu, pa počnu redno da prave žurke(sem njegove, jer im on to nikako neće dozvoliti), pa neće im komunalna policija izbijati iz zgrade:D

Некоме децa поодрaсту, a некоме пси престaре, тaко ти је то у животу...

Некоме децa поодрaсту, a некоме пси престaре, тaко ти је то у животу...
Kakve veze ima odrastanje dece sa starenjem pasa ili kod tebe psi organizovano prave žurku pre nego što prestare.Stvarno nemaš mrvicu osećaja za humor, nadam se da deca to neće naslediti od tebe i da neće morati da te lažu kad idu na žurku, jer deluješ kao najgora nadžak baba- žvaka.

Kakve veze ima odrastanje dece sa starenjem pasa ili kod tebe psi organizovano prave žurku pre nego što prestare.Stvarno nemaš mrvicu osećaja za humor, nadam se da deca to neće naslediti od tebe i da neće morati da te lažu kad idu na žurku, jer deluješ kao najgora nadžak baba- žvaka.
И јa се нaдaм дa твоји пси неће нaследити твоје склоности кa лупетaњу глупости...

on? najgori je od svih babuskera

Već 20 godina živim u zgradama. Prije toga sam živio u dupleksu i imao komšije sa obe strane. Nikada nisam zvao policiju zbog buke ili se svađao sa komšijama zbog toga. Ako neko povremeno organizuje žurku ili je previše bučan neću se buniti. Ali da to neko radi svake sedmice ili svaki dan naravno da bih se bunio.

Ja sam zivela osam godina u zgradi sa desetak stanova...i svi su renovirali stanove i svi su imali decu,malu...koja su vremenom porasla pa poceli da sviraju razne instrumente...i bilo je super..svi su bili tolerantni,nikome nista nije smetalo...a bilo je i nekih baba udovica...kojima takodje nista nije smetalo...ni slavlja rođendana sa sve muzikom uzivo,ni studentske zurke, ni plač beba nocu....sada sam se preselila u drugi deo Bezanijske kose i posle par meseci stanovanja,dođe baba iz stana ispod mene da se zali kako mi deca mnogo tutnje kada hodaju,gosti se glasno smeju kada dođu(sve je dan u pitanju)a kada je cerka tinejdžerka pojacala muziku opet u toku dana,dosla da preti da ce zvati komunalnu policiju....a zimus kada je terasa bila pod snegom,i malo se pojavilo sunce pa poceo sneg da se topi dosla da pita sta mi to radimo na terasi pa joj curi po vesu??!!:dash: ja ne razumem te ljude koji se zale za svaku glupost,i sad mi treba da hodamo na prstima,sta vec?E onda sam ja spremala snicle i malo ih cekićem obradila u 9h ujutru a ves sam pocela da perem kad je jeftina struja....nocu....i cekam da se pojavi na vratima pa da je pitam sta ja da radim kad njen bolestan sin(Boze mi oprosti ali ima retardiranog sina od 30g.) pocne da urla i zavija oko ponoći ili u dva,da ti se sledi krv u zilama...a inace sam fina i puna razumevanja,a vidim i da ostali komsiluk pet para ne daje za njene pritužbe...:think:

Od ove naše gusenice, gadan deda raste, da može, sve vlasnike životinja nabio bi u azil sa sve njihovim zverima, a onda po travnjacima luftirao svoje dragocene tepisone, pa održavao koncerte zavičajne muzike, čisto da iritira komšiluk.
Јеси поносна што си власник животиње, што ето има неко коме од тебе зависи све у животу, коме ти апсолутно газдујеш и располажеш?

Јеси поносна што си власник животиње, што ето има неко коме од тебе зависи све у животу, коме ти апсолутно газдујеш и располажеш?
Naravno, zar sumnjaš.:DAli omiljena aktivnost mi je čupanje noktiju i čerupanje brkova mačkama, okolo pola noći, da se deru što jače, dok ne probude komplet komšiluk, još idem od vrata do vrata da proverim, da neko slučajno nije prespavao vrisku, u tom slučaju mu postavljam zvučnjake na prag, sa sve Deep Purplom, da bih bila sigurna da se ne foliraju.
Kada sam posebno raspoložena, iznesem tepih ispred zgrade, obično oko ponoći,turim na gelender, pa udaram praherom jedno sahat vremena, tek da budem sigurna da su me svi čuli.Doduše, imam mnogo čudan komšiluk, niko neće ni da se pobuni, ne znam šta im je:(:huh:

:think: imamo komsije na spratu iznad nas i za vikend su se derali, pevali i lupali do 3 ujutru....muz je otisao i zamolio da se utisaju medjutim bilo je pijanih i smirili su se tek kroz pola sata....sledece noci opet....istina bili su tisi ali opet se sve culo....otisla sam zeni na vrata i lepo joj objasnila da smetaju i da mi je jako nezgodno ali da se pravljenje zurke najavljuje i trazi se odobrenje komsija a i nedelja-ponedeljak na noc nije prihvatjiva jer ljudi rade....nije imala argumente ali zalupila je zamnom vrata....sumnjam da ce biti saradnje...zvacemo komunalnu policiju sledeci put, to je sigurno....

hocu li moci nesto resiti, recite mi svoja iskustva sa resavanjem takvih situacija????....

Postoji samo dva nacina... ili ces milom, ili silom.

A silu ti ne preporucujem.

Naravno, zar sumnjaš.:DAli omiljena aktivnost mi je čupanje noktiju i čerupanje brkova mačkama, okolo pola noći, da se deru što jače, dok ne probude komplet komšiluk, još idem od vrata do vrata da proverim, da neko slučajno nije prespavao vrisku, u tom slučaju mu postavljam zvučnjake na prag, sa sve Deep Purplom, da bih bila sigurna da se ne foliraju.
Kada sam posebno raspoložena, iznesem tepih ispred zgrade, obično oko ponoći,turim na gelender, pa udaram praherom jedno sahat vremena, tek da budem sigurna da su me svi čuli.Doduše, imam mnogo čudan komšiluk, niko neće ni da se pobuni, ne znam šta im je:(:huh:
Јасно је одмах било да ти животиње служе за разне врсте перверзија...

Postoji samo dva nacina... ili ces milom, ili silom.

A silu ti ne preporucujem.

pa to je i moje misljenje....sve je kulturno odradjeno i koliko za sada vidim, shvatili su poruku....nema razloga da se toliko zatezu odnosi, jer ipak treba i nadalje da zivimo u blizini jedno drugih....

Ma,iseliti komsije is stana...:D

Back