Buka od ludaka u Beogradu!

U zagradu do mene u njihovu vesernicu se uselili neki spanski cigani. Pa posto je to unutra jedva 10 i nesto kvadrata, oni lepo onako mediteranski opusteni, izneli sto i stolice napolje ispred bocnog ulaza, i zurka do kasno u noc ili do rano ujutro, pustaju muziku, pricaju raspravljaju se smeju pevaju, telefoniraju na beskonacno, iz dana u dan, a oko njih tisina niko ni da se nakaslje. Ljudi spavaju, a oni koji ne spavaju - ne cuju se. Bice da im niko nije objasnio kucni red. Sta da radis? Da zadobijes ksenofobicni napad zivaca? Jbg Beograd.
Španski cigani? Meni su j*bali majku sa beer festom, a tu teško može komunalna da pomogne

Nažalost nekada je postojao kućni red i mir. Mi imamo nekoliko stanova na vrhu koji se renoviraju i prodaju svake jebbene 2 godine! Vrv se peru pare ko zna šta rade prosto mi neverovatno.
verovatno ima neki problem. kupe ono sto misle da je povoljno, a onda kad otkriju problem prodaju ga sto pre opet povoljno i svaki potrosi na glancanje (renovaciju) da izgleda kao da nema problem pre no sto proda i tako u krug. Verovatno prokisnjavaju ali se ne primeti dok ne udari neka kisnija sezona.

Nažalost nekada je postojao kućni red i mir. Mi imamo nekoliko stanova na vrhu koji se renoviraju i prodaju svake jebbene 2 godine! Vrv se peru pare ko zna šta rade prosto mi neverovatno.
Мораћеш да се изместиш из елитног краја негде другде, негде где публика не може себи да приушти толико реновирања :whistling:

Back