Бугарски ВЕТО за Србију због Македоније !

Ангел Чавдаров Джамбазки је човек који је најавио вето а он је човек са позицијом депутата у Европском парламету од 2014 године ..

Отворено најављује вето на преговоре за чланство у ЕУ .

Неће се ту чекати милион година , Бугари насилно врше анексију Македоније у овом тренутку .
Па, Ангел Дјамбазки није јак човек у влади који диктира услове - Као посланик у Европском парламенту, он не може да се меша у билатералне односе између Бугарске и Србије - тако да је бескорисно .... које архиве из Удбе? И без њих се све зна - 1 тона мастила је написана последњих 150 година о македонском питању. Свако ко је прочитао бар једну књигу с краја 19. века / почетка 20. века од македонског аутора зна истину, па чак ни BМOРО не треба да се меша у разговор - све је кристално јасно.
Мислиш на присилну асимилацију - Бугарска насилно даје пасоше Македонцима?

Да Србија призна да је отела "другу бугарску државу Македонију" и "побила" Бугаре у њој .....

Ово је заиста превршило сваку меру бугарских безобразлука.
Ni manjeg naroda ni većih imperijalnih ambicija. Čak maštaju i o Carigradu.

ауторска тема

Како македонски медији пишу ових дана Бугарска најављује ВЕТО приступања Србије у чланство ЕУ , све док не призна Македонију као другу бугарску државу и док не отвори
досије УДБЕ и ОЗНЕ по питању деловања бугарског ВМРО на територији коју је Југославија "окупирала" .

Бугарско вето и за Србија поради Македонија: Бараат да се отворат досиејата на ОДБА и ОЗНА

Бугарија најави дека ќе ја блокира Србија за членство во Европската унија а повод повторно е Македонија.Конкретно од Србија се бара да ги осуди злосторствата извршени врз народите на како што велат Бугарија „поробена Југославија“.

Ветото го најави нам добро познатиот Ангел Џамбаски кој бара од претседателот на српското Соборание да објасни за работата на југословенските специјални служби и за „окупираната“ Југославија .

Господинот Дачиќ треба да одговори на прашањата против кога се крена тиквешкото востание (востание на ВМРО во Македонија против Србите во 1913 година) и кога Србија ќе ги отвори досиејата на Управата за државна безбедност (УДБА) и Одделот за заштита на народот (ОЗНА). Република Србија исто така мора да објави кога ќе ги осуди злосторствата извршени врз народите на поробена Југославија. „Бидејќи секоја желба за влез во ЕУ има своја цена“, напиша бугарскиот европратеник на Фејсбук.
https://pressingtv.mk/region/bugars...araat-da-se-otvorat-dosiejata-na-odba-i-ozna/
'''''''''''''''''''''''''''''

ако којим случајем власт одлучи да призна Косово као државу да би приступили у ЕУ , тамо их чека још једно отворено питање а то је Макеоднија која мора да буде призната као друга бугарска држава и да се признају неки "српски злочини" над Бугарима ...

КОЈИ ПАРАДОКС И СРАМОТА !

Нешто се питам , након свих тих признања ко ће уопште приступити у ЕУ , мислим шта ће остати од Србије?

Ово је још један пример како се врши РЕВИЗИЈА ИСТОРИЈЕ и због чега је потрено борити се против исте .
Hvala Bugarskoj
:D

Fali mađarska i još poneka zemlja da se zaokruži priča o svesrBskim (AV) spoljnim neprijateljima koje predvode studenti i prtokolonaši :mrgreen:
pa jel vidis prevarante sns botovske kako operisu? oni, @Casual Observer se sada bori za makedoniju dok ispod zita predaju kosovo aljekovim siftarima, i vec dogovaraju da predaju i deo vojvodine orbanu, dok na kraju ne raskantaju celu srbiju, veleizdajnici

znaci klasicno sibicarenje, da ih mi slusamo kako lazu i mazu, a da ne gledamo sta rade rukama

pa jel vidis prevarante sns botovske kako operisu? oni, @Casual Observer se sada bori za makedoniju dok ispod zita predaju kosovo aljekovim siftarima, i vec dogovaraju da predaju i deo vojvodine orbanu, dok na kraju ne raskantaju celu srbiju, veleizdajnici

znaci klasicno sibicarenje, da ih mi slusamo kako lazu i mazu, a da ne gledamo sta rade rukama
Ма шта они знају, ја сам све СНС ботове ставио на игнор. То је за њих највећа казна. Да је среће да им дамо пар општина на југу, да имају свој Ћациленд и да овог лудака пошаљемо тамо да им наређује и да им испира мозак, где би нам био крај, само да остави нас нормалне на миру.

Ма шта они знају, ја сам све СНС ботове ставио на игнор. То је за њих највећа казна. Да је среће да им дамо пар општина на југу, да имају свој Ћациленд и да овог лудака пошаљемо тамо да им наређује и да им испира мозак, где би нам био крај, само да остави нас нормалне на миру.
uhapsen je prvi zvizdac u vezi nadstresice, sns botovi likuju i slave, pa ti vidi UHAPŠEN ZORAN ĐAJIĆ! Pretio predsedniku Srbije, lisice mu stavljene nakon što je viđen na blokadi RTS
da nismo ignorisali av i sns nikad ne bi ni dosli na vlast

uhapsen je prvi zvizdac u vezi nadstresice, sns botovi likuju i slave, pa ti vidi UHAPŠEN ZORAN ĐAJIĆ! Pretio predsedniku Srbije, lisice mu stavljene nakon što je viđen na blokadi RTS
da nismo ignorisali av i sns nikad ne bi ni dosli na vlast
Не мислим на СНС врх, на функционере и те њихове ликове који су у медији, него на овај њихов талог који је заведен или плаћен да ботује, њих имаш на форуму, имаш их на послу, неко их има у родбини, комшилуку итд.

Не мислим на СНС врх, на функционере и те њихове ликове који су у медији, него на овај њихов талог који је заведен или плаћен да ботује, њих имаш на форуму, имаш их на послу, неко их има у родбини, комшилуку итд.
pa oni idu na to da 100 puta ponovljena laz postaje istina, a mi moramo da ih raskrinkavamo, ne mozemo da ostavimo da lazu druge ljude
Вучић је човек мржње
ja samo apelujem da se uzme u obzir da je djavo otac lazi i covekoubica, a iza aljeka ostaju lesevi cak i na intenzivnoj nezi sad, dok lazi seje nemilice; tako da to imamo u vidu, a mrznja je apstraktan pojam, nije konkretan kao ovo dvoje sto navedoh

pa oni idu na to da 100 puta ponovljena laz postaje istina, a mi moramo da ih raskrinkavamo, ne mozemo da ostavimo da lazu druge ljude

ja samo apelujem da se uzme u obzir da je djavo otac lazi i covekoubica, a iza aljeka ostaju lesevi cak i na intenzivnoj nezi sad, dok lazi seje nemilice; tako da to imamo u vidu, a mrznja je apstraktan pojam, nije konkretan kao ovo dvoje sto navedoh
Знам, али нема потребе да се упушташ у разговор са СНС ботовима, само им дајеш прилику да више шире своје лажи и глупости. Што се каже ''не дирај го#но да не смрди''. Чак и када отворе тему и та тема је игнорисана и она брже пада на дно.

Па проблем са Вучићем је тај што је он кукавица од рођења, да не употребим неки други израз и то знају они који су из блокова његове генерације, па то повлачи његову урођену префриганост да калкулише и да не направи погрешан корак.
Он док је био звездаш, кур#ио се у задњој клупи, када остану само девојчице у учионици, али чим оде на утакмицу, он је био далеко од гротла севера, хулигана и мангупа и они га и не знају.
Е да је Шешељ уместо њега, сада бисмо већ увелико имали неку трећу владу после слома СНСа, јер он је бандоглав, размишља рептилским мозгом, направио би брзо гомилу погрешних корака.

Ја њега више не доживљавам као Београђанима који је рођен на НБГД, већ као једну сељачину простачину, као једног јадника који је болестан, јер како другачије гледати човека коме је Вучићевић узор.
Људи гледају ријалити, како би рекли ''ово је дно дна, мени и није тако лоше'', али он је чак гори и од њих, јер већина људи га управо тако види, као неког учесника у ријалитију, а не председника са ауторитетом.

Знам, али нема потребе да се упушташ у разговор са СНС ботовима, само им дајеш прилику да више шире своје лажи и глупости
ako su oni videli da je onaj jadnik umro na inteznivnoj posle av-ovog osionog ja sam usao sam, sta mi mozete? i ako svaki dan kupuje vreme lazuci sve vise?

da budu budni kada demoni koji su se vec sjatili oko av-a pocnu da mu vade dusu koju je av prodao djavolu... nece li se onda pokajati sto su ga podrzavali?

ako su oni videli da je onaj jadnik umro na inteznivnoj posle av-ovog osionog ja sam usao sam, sta mi mozete? i ako svaki dan kupuje vreme lazuci sve vise?

da budu budni kada demoni koji su se vec sjatili oko av-a pocnu da mu vade dusu koju je av prodao djavolu... nece li se onda pokajati sto su ga podrzavali?
Слажем се, али због своје менталне хигијене, ја избегавам да комуницирам са форумским ботовима и да читам њихове лажи и глупости.
Они су гори од СНС политичара, јер ови преко ноћи могу да промене и партију и идеологију и ситем све, а ови затуцани испраних мозгова тешко, они су њихове жртве и они ће патити за режимом.

Што је најгоре од свега, они мисле да смо ми попут њих и да ми имамо неке омиљене политичаре и партије, да смо сви за Ђиласа или кога већ, а не капирају да смо ми само против њих и овог система који мора да се мења.

:klap:

"EVROPA NAS GAZI" Mickoski: Bugarska nas briše još od 1990, EU ćuti – makedonski identitet izbrisan iz izveštaja!​

Premijer Mickoski optužio Bugarsku za sistemsku sabotažu Makedonije još od 1990. nakon što su "makedonski jezik i identitet" izbrisani iz izveštaja Evropskog parlamenta.

Premijer Severne Makedonije Hristijan Mickoski oštro je reagovao na izveštaj Evropskog parlamenta o napretku njegove zemlje, u kojem su — kako navodi — namerno izostavljeni pojmovi "makedonski identitet" i "makedonski jezik". On je istakao da ovaj potez nije samo birokratski gaf, već deo dugoročnog plana Bugarske da obesmisli postojanje makedonske nacije.

„Makedonija je blokirana na evropskom putu od strane Bugarske — i to ne od juče, već još od 1990. godine. Bugarska vodi jasnu i dugoročnu agendu čiji je cilj brisanje makedonskog identiteta“, izjavio je Mickoski.

On je ocenio da je najnoviji razvoj događaja u Evropskom parlamentu samo još jedna potvrda nepravde koju makedonski narod trpi decenijama.

„Danas je Bugarska ponovo radila protiv nas. I ceo svet je mogao da vidi sa kakvim se izazovima i istorijskim nepravdama suočavamo — kao narod i kao država — u 21. veku“, rekao je Mickoski, dodajući da je "istina isplivala na površinu".

Bez obzira na sve, poručio je da Makedonci ostaju ponosni i uspravni, spremni da se bore za svoje postojanje i dostojanstvo.

„Ovo je naš trenutak istine. Naš Manifest iz Kruševa. Moramo se mobilisati zajedno sa svim našim prijateljima i saveznicima. Borba za pravdu, vrednosti i identitet ne počinje danas, niti se danas završava. Ovo jeste udarac, ali u njemu postoji i dimenzija pobede“, poručio je Mickoski.

Podsetimo, Evropski parlament je danas izglasao izveštaj o napretku Severne Makedonije za 2023. i 2024. godinu. Međutim, iz finalne verzije izostavljeni su izrazi koji se odnose na makedonski jezik i nacionalni identitet, što je izazvalo burne reakcije u Skoplju i među makedonskom javnošću.
https://www.alo.rs/vesti/svet/1086653/mickoski-bugarska-brisanje-identiteta-eu-izvestaj/vest

ауторска тема

Како македонски медији пишу ових дана Бугарска најављује ВЕТО приступања Србије у чланство ЕУ , све док не призна Македонију као другу бугарску државу и док не отвори
досије УДБЕ и ОЗНЕ по питању деловања бугарског ВМРО на територији коју је Југославија "окупирала" .

Бугарско вето и за Србија поради Македонија: Бараат да се отворат досиејата на ОДБА и ОЗНА

Бугарија најави дека ќе ја блокира Србија за членство во Европската унија а повод повторно е Македонија.Конкретно од Србија се бара да ги осуди злосторствата извршени врз народите на како што велат Бугарија „поробена Југославија“.

Ветото го најави нам добро познатиот Ангел Џамбаски кој бара од претседателот на српското Соборание да објасни за работата на југословенските специјални служби и за „окупираната“ Југославија .

Господинот Дачиќ треба да одговори на прашањата против кога се крена тиквешкото востание (востание на ВМРО во Македонија против Србите во 1913 година) и кога Србија ќе ги отвори досиејата на Управата за државна безбедност (УДБА) и Одделот за заштита на народот (ОЗНА). Република Србија исто така мора да објави кога ќе ги осуди злосторствата извршени врз народите на поробена Југославија. „Бидејќи секоја желба за влез во ЕУ има своја цена“, напиша бугарскиот европратеник на Фејсбук.
https://pressingtv.mk/region/bugars...araat-da-se-otvorat-dosiejata-na-odba-i-ozna/
'''''''''''''''''''''''''''''

ако којим случајем власт одлучи да призна Косово као државу да би приступили у ЕУ , тамо их чека још једно отворено питање а то је Макеоднија која мора да буде призната као друга бугарска држава и да се признају неки "српски злочини" над Бугарима ...

КОЈИ ПАРАДОКС И СРАМОТА !

Нешто се питам , након свих тих признања ко ће уопште приступити у ЕУ , мислим шта ће остати од Србије?

Ово је још један пример како се врши РЕВИЗИЈА ИСТОРИЈЕ и због чега је потрено борити се против исте .
Ne razborovam vo makedonski samo naslućujem pozitivnu ulogu Bugarske u procesu naših evrointegracija.

ШОУ Пар из Бугарске стигао у Загреб на Томпсонов концерт​

1752147137672.png

Back