Bugarski evroposlanik: EU dobila još jedan šamar od diktatora Erdogana

Erdogan je u regularnoj proceduri dobio izbore , nema velikih zamerki u vezi neregularnosti čak ni od strane opozicije. Prema tome Erdogan ne može biti diktator. Sa druge strane američki predsednik je učestvovao u izbornoj krađi i pobedio je zahvaljujući tome.
On je simbol slobode i regularnosti Evrope i Azije.

For 3rd straight year, Turkey jailed more journalists than any other country: Report

...

ccording to the global press freedom watchdog's Annual Prison Census, 251 journalists are currently in jails around the world as of Dec. 1 for charges related to their work -- 68 in Turkey

...

On je simbol slobode i regularnosti Evrope i Azije.

For 3rd straight year, Turkey jailed more journalists than any other country: Report

...

ccording to the global press freedom watchdog's Annual Prison Census, 251 journalists are currently in jails around the world as of Dec. 1 for charges related to their work -- 68 in Turkey

...
Pa dobro Turska svakakao nije Švicarska po stepenu demokratičnosti no demokratičnija je od USA u kojoj novinari nestaju na jedan klik.

MJK, kako da se povuce, ovo je je izvrsno za plasiranje svojih kvalitetnih, manje kvalitetnih i skart artikala. Jos politicka moc koju dobija, bez ispaljenog metka. Izmuzli bi i zadnji novcic, radnika, skolovanog ili SSS, nije vazno, samo da se moze. Kad nestane bioloskog potencijala u Istocnoj Europi evo Afgana, Arapa, Turaka, Afrikanaca. A vi se j te na Balkanu.

Онда нек део Авгана заврши у Турској, али не може највећи део да прими Турска.
Ma to su besmislena prepucavanja. Erdogan maznjava godisnje
nekoliko milijardi cvrste valute iz EU za i zbog izbeglica, on bi
sada ta tvrdi pazar nego su ovi iz EU stavili kalauz na kapiju.

Hahahha, ne znam sta da ti odgovorim. Kad me Rusi pitaju sta sam kazem ukrajinski Zidov. Dve stvari koje ne vole.
Tako da, rumelijski Turcin, eto za te. Zivjele Rumelija, 😁

Ne brini Aco, svi smo u loncu. Svi idemo na put u jednom pravcu, a to sigurno nije paradajz.
i u USA vec ku klux klan i druge organizacije vataju zidove
kazi bolje da si ustasa

Back