Bugarska za tri meseca otvara fabriku vakcina

Hm Oni nikom ne daju tehnilogiju

Mozda jedino neke fajzerove stocne za bizone i alugatore...
Mos misliti Fajzer:)

Fajzer je i sam tu samo proizvodjac, ne moze da prodaje
tehnologije jer je tehnologija Biontech. Vlasnici Bionteccha
su blizanci, treca generacija apotekrske dece, njihova je bila
kompanija Hexal, otac je kupio za nekoliko miliona, oni prodali za
nekoliko milijardi, ovo dvoje naucnika dolazi kod njih pre deset
godina, predstavlja svoju ideju, start up firmu, oni razumeju da je ideja
genijalna, finanisraju ih ( finansira ih i nemaka drzava jer su oboje
i univerzitetski profesori i istrazuju i na univerzitetu), imali su oni vec
gotovu vakcinu jer deset godina rade na tome, samo su novi virus
spojili i dobili genijalnu vakcinu.

Koji ce ti fabrika ako samo 10%-20% stanovnista hoce da se vakcinise,kako u Bugarskoj tako i u Srbiji...?
zanimljivo da se svet priprema za VECNI COVID............drzave cak i menjaju ustav i pripremaju izmene postojecih zakona .......da ce ova deca od 5 godina , kada napune 75 morati da se vakcinisu....................I to nekoliko puta dnevno jer se pokazalo da aktuelne vakcine nisu efikasne za ostalih 7955 ostalih varijanti, mutacija..................

Strucnjaci tvrde da se Virus nikada vise nece odstraniti............
KAKVO IDEALNO ORUZJE U RUKAMA SVETSKE ELITE..............ZA VECNU I APSOLUTNU VLADAVINU.
A sve ovo su postigli medijima i korupcijom politicara...............doduse, ponekad je i policija morala da pripomogne, da prebije i uhapsi one koji ovako pisu ko ja............................al na kraju, OVCE SU IPAK POSLUSNO PRIVEDENE KLANJU.

Nije baš tako, u jednom broju država se uvode nove restrikcije i zaključavanja. I svi oboleli su nevalcinisani i uglavnom mlađi. A sve je moglo odavno da se završi, da je bilo više pameti i manje straha od vakcina.
Verovatno je sa Covid 19 ipak gotovo mada se ništa ne može isključiti.Posmatrano iz laičkog ugla zanimljivo je da značajan deo jedinki imao antitela na taj virus iako nisu ni preboleli zarazui ni vakcinisani.Moja laicka pretpostavka jeste da su ta antitela mogla nastati kao posledica infekcije nekim drugim virusima iz porodice Korona ili nekim trećim virusima.

Verovatno je sa Covid 19 ipak gotovo mada se ništa ne može isključiti.Posmatrano iz laičkog ugla zanimljivo je da značajan deo jedinki imao antitela na taj virus iako nisu ni preboleli zarazui ni vakcinisani.Moja laicka pretpostavka jeste da su ta antitela mogla nastati kao posledica infekcije nekim drugim virusima iz porodice Korona ili nekim trećim virusima.
Ili je ovaj virus među nama daleko duže, a kinezi su ga samo otkrili.

zanimljivo da se svet priprema za VECNI COVID............drzave cak i menjaju ustav i pripremaju izmene postojecih zakona .......da ce ova deca od 5 godina , kada napune 75 morati da se vakcinisu....................I to nekoliko puta dnevno jer se pokazalo da aktuelne vakcine nisu efikasne za ostalih 7955 ostalih varijanti, mutacija..................

Strucnjaci tvrde da se Virus nikada vise nece odstraniti............
KAKVO IDEALNO ORUZJE U RUKAMA SVETSKE ELITE..............ZA VECNU I APSOLUTNU VLADAVINU.
A sve ovo su postigli medijima i korupcijom politicara...............doduse, ponekad je i policija morala da pripomogne, da prebije i uhapsi one koji ovako pisu ko ja............................al na kraju, OVCE SU IPAK POSLUSNO PRIVEDENE KLANJU.
Sad ne možeš na more jer nisi vakcinisan

HAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA (udah) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Back