Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.671
za sve koji su protiv bugaraNa cijoj strani si ti?Za koga navijas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za sve koji su protiv bugaraNa cijoj strani si ti?Za koga navijas?
Zao mi je,ja se izvinjavam zbog neki moji sunarodnika.Пандури, граничари, цариници, радници у конзулату, шофери....шта се надавах мита тамо, па тај ниво корупције не постоји нигде у свету.
Bas tako,tradicionalnoMisliš sleđa![]()

Fu*k EUEvropa je definitivno prdeknula.
Samo treba pratiti šta Bugari rade jer ako se Bugari na vreme okreću Rusiji, to je to a dobiće izgleda i Ameri nož u leđa..![]()

Jedna godina u bankama,i bar 10 godina u Bugarska Narodna Banka.Ma nisu to neki pare,tri paklice cigarete.
mozda ga nikada i ne uhapse. Vazno je da svet saznaje za tu monstruoznu piramidu na cijem vrhu sedi car Rotschild.Tako nešto je i Tramp formirao. Znam da tog Soroša hapse već deceniju kao i Gejca.
Mađarskoj sad preti pobeda blokadera na izborima u aprilu.
Желим бугарском народу да се што пре ослободи ове пошасти.
Дај Боже и у Србији да се избавимо овог менталног распада.
Мађари су се први отресли ових крвопија (иако је Сорош Мађар) које не штеде да плате сваког ко је спреман да им у томе помогне.
.
Pišeš kao da je to nešto loše,Mađarskoj sad preti pobeda blokadera na izborima u aprilu
Bugarska ulazi u rat protiv Otvoreno drustvo i Djordj Soros.
Bugarska skupstina je formirala komisija za iztrazivanje malignog uticaja Open society,americkog milijardera Djordj Soros i njihovim agenata u Bugarskoj,koji sa radili protiv bugarskom drustvo,medije,politike i sudski sistem od 1990. do sada.
Nema oprostaja,doslo je vreme svaki ko je radio protiv drustvo,drzavi i tradicionanih vrednosti da plati racun.
Bugarski parlament formirao komisiju za istragu Soroševih aktivnosti
Bugarska će istražiti aktivnosti milijardera finansijera Džordža Soroša i njegovih fondacija. Parlament zemlje je glasao za osnivanje privremene komisije, izveštava Radio Liberti.
Prema tom izvoru, dvojica od trojice potpredsednika vlade u novoj vladi su bivši zaposleni u Soroševoj Fondaciji za otvoreno društvo, koja je počela sa radom u Sofiji 1990. godine, odmah nakon pada komunističkog režima.
Prvi koji su glasali za stvaranje komisije za istragu aktivnosti Soroševih fondacija bili su predstavnici opozicije — stranke „Preporod“ i deo iz snaga partija „Mač“ i „Postoji takav narod“.
Inicijativu su podržali i socijalisti i neki poslanici iz vladinog bloka GERB-SDS.
Predlog je podnela stranka Pokret za prava i slobode (MPR), koju predvodi Deljan Peevski, koji je pod sankcijama SAD i Velike Britanije zbog korupcije.
DPS je skoro godinu dana insistirao na stvaranju takve komisije, ali do sada nije uspeo da obezbedi dovoljnu podršku parlamentaraca.
I indijska finansijska obaveštajna agencija izvršila je pretrese u lokalnoj kancelariji fonda američkog milijardera.
Podsećanja radi, u septembru je predsednik SAD Donald Tramp najavio pokretanje velike istrage protiv Soroša i njegove mreže organizacija.
https://www.politika.rs/sr/clanak/7...irao-komisiju-za-istragu-sorosevih-aktivnosti
Žao ti što nisi bio na njihovom mjestu?Zao mi je,ja se izvinjavam zbog neki moji sunarodnika.
Ne.Ja mislim da korupcija mora kaznjavati kao u Kini.Žao ti što nisi bio na njihovom mjestu?
Pa da.Uhvate jednog od milijardu.Ne.Ja mislim da korupcija mora kaznjavati kao u Kini.
Zna se kome Bugari jedino mogu objaviti rat, a i to tek pošto zabodu nož v grba.Чисто за Дневник, тема је оргинално имала наслов "Бугарска објавила рат".
Како је кренуло све живо да се мобилише по Србији, модератори су морали изменити наслов и прилагодити га мирнодопским условима.
Bugarska osvaja Evropu. Nova istorija Bugarsko carstvo 21. vek.To je taktika,tako cemo srusiti evro,iznutra![]()
Mi to radimo bez objavljenjaZna se kome Bugari jedino mogu objaviti rat, a i to tek pošto zabodu nož v grba.
@cornflakes tvrdi da jeste a ne znam za koga je inačePišeš kao da je to nešto loše,