Бугарска у катастрофалном стању, економски и демографски

imas li jos nekih seljackih izreka u rezervi :hahaha:
neznam sta pise u linku, objasni nam? :hahaha:

Hej, samo da zatvorim: Necu diskusiju sa tobom, ti si pametniji, sposobniji, lepsi u sve ostalo od mene, prosto receno: NAJBOLJI SI :hahaha:
I u ostalom: Podrzavam vas sto se tice Evrope, zato sto ste takvi kakvi ste, nema drugog izbora. :super:
Znam ja zasto "oces da "zatvoris":hahaha::hahaha: Zuris na poselo!Ajde sinko pozuri i pazi na najke:hahaha:

Bivše članice Varšavskog primljene u EU navrat-nanos, kao tampon zona prema Putinu!
Nego, lako moguće da najkasnije 2017-e, na sto godina Lenjinove Revolucije, bude opet neka Putinova Revolucija!?:D Imati će PLODNO TLO u tim osiromašenim, jadnim zemljama, koje će se do tada DUBOKO razočarati u kapitalizam....

Poslednja izmena:
Ма ни тада. А према багри у Србији која би у бежанију, треба поступити као што je Castro 1980 поступио са шљамом на Куби.

Bwavo, tako wade pwawi swpski wadikali. Hvala, bwate, sto nas podseti. :bljak::vudu::azdaja:

Poslednja izmena:
A, sto ovi wadikali malo ne pricaju o Sloveniji, Ceskoj i Poljskoj, nego nas uporedjuju sa Bugarima i Rumunima. :dash: Kada smo se pa mi ravnali prema njima? :roll:

Tvoje ime je Biserka?
Slovenci su imali sreće što su sa mnogo višim standardom ušli u EU, ali, i kod njih se sve više klima.
Čehi i Poljaci su pak, dobrovoljno i sa velikom podrškom naroda ušli u EU i NISU imali 70 DANA bombardovanja, ako to nešto znači za privredu i bla, bla!?

Tvoje ime je Biserka?
Slovenci su imali sreće što su sa mnogo višim standardom ušli u EU, ali, i kod njih se sve više klima.
Čehi i Poljaci su pak, dobrovoljno i sa velikom podrškom naroda ušli u EU i NISU imali 70 DANA bombardovanja, ako to nešto znači za privredu i bla, bla!?

I??? Treba da ostanemo izolovano ostrvo? Kuba?

Back